resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 516
    kendisiyle ilgili girilen entry'lerin, kamuoyundaki düşüncelerin altında yatan bir gerçek var aslında. kimse itiraf edemiyor net olarak ama ucundan da dokunmayı ihmal etmiyor. gelin delikanlı olup kabul edin. bu adamın "bu kadar" itin bir tarafına sokulmasındaki baş neden icraatleri değil. adamın fiziksel görünümünün çok çirkin olması. dedim ya zaten çaktırmadan herkes yazmış bir şeyler. ama çaktırmadan. çünkü çaktırırsa sen nasıl bir insanı fiziksel özellikleri üzerinden vurursun denileceğini biliyor.

    işin kötü tarafı bundan çekindiği için net olarak söyleyemiyor. yoksa bir insanı dış görünümü üzerinden değerlendirmenin ayıp olduğunu, yanlış olduğunu bildiğinden değil. ya size ne diyeyim ki ben. o kadar şekilci insanlarsınız ki maalesef. kulüp hakkında, takım hakkında isteklerinizin bile altında yatan yegane şey bu aslında. şekil olsun. güzel görünsün ama ne olursa olsun.

    ben kendisinin şimdilik çok başarılı olmayacağını düşünenlerdenim bu arada o ayrı konu. sebebi olaylara bakış açısı başka bir şey değil. ama yukarıda anlattığım profildeki insanları yanıltması için ve galatasaray'ımızı en tepelere çıkarması için tabi ki bunu tam tersini istiyorum ve düşlüyorum. son bir dilekle bitireyim. hayatındaki her şeyi şekil üzerinden, imaj üzerinden değerlendiren insanlar; azalarak bitersiniz umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın