• 265
    sanki fenerli bir deli galatasaray'in 4. yildiz yarisini kazanmasina dayanamamista kendi kendine evde formasinin uzerine 4. yildizi dikmis izlenimi veren formalar.
    yazik kac sene sonra adam gibi forma ticareti yapma firsati dogmus, alinan bir podolski var onun da giyecegi forma saka gibi.
    burada formalari elestirenlere abuk subuk laflar edenlere de bir cift sozum var. galatasaray'a para kazandiran tek insanlar bu sozluktekiler degil. o formalari on binlerce insan almali ki kulup para kazansin, bunun icinde dizayn hikaye, onemli olan gs armasi diyen azinliktan daha fazla kisiye hitap etmesi gerek bu formalarin. ben bok rengi olsa alirim demenin bir faydasi yok cunku senin aldigin formayla bu kulup para kazanmaz. herkesin almasi gerek. herkeste bok rengi forma alacak kadar cok sevmez/dusunmez/para ayirmaz vs.
    ancak dogru tasarimlarla dogru transferlerle cogunluga hitap ederse, heycan olusursa herkes alir.
    ha banane kulubun para kazanmasindan, kazanilani sabriye zam yapip yekta'ya verip sneijderle melo'ya sozlesme yenilemiyolar. komisyon dedikodulari her yerde. cokta derdim degil bu heriflere para kazandirmak yani. ne zaman hesap sorulur yapilanlardan, bunlari yapanlardan, o zaman fikrim degisir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın