• 3695
    gs store iğrenç yönetiliyor ; forma satışı, ürünler, alışveriş sorunları.

    gs tv iğrenç yönetiliyor; geri sayımlar, bahri havadır gibi adamın halen galatasaray kulübünde çalışabilmesi.

    gs futbol takımı iğrenç yönetiliyor; adam 2 yıllık oyuncuları kampta görmek istiyor filan, melo geliyor gidebilir deniyor, burak'ı kırmayalım forvet alıp deniliyor, abuk subuk isimler alınıyor, en gönderilmesi gereken adamla sözleşme yenileniyor, yerli oyuncular çıkıp ya çok adam gelmesin rızık mızık diyor. ibrahimoviç gelecek deniliyor sercan yıldırım kampa götürülüyor. sneijder ile sözleşme imzalanacak deniliyor o da olmuyor. transferi zorla taraftar yaptırmasa podolski de alınmayacaktı.

    galatasaray her zaman motivasyon ile konsantrasyon ile başarılı olmuştur, şu andaki durum ise bildiğin uyuşukluk her yetkili 2 şişe sek vodka içmiş gibi, ne taraftarı anlayan var ne rahatlatan.

    değişen taraftar profili başarı isteyen başarısızı gönderen bir yapı, çoğu başarı ile galatasaraylı oldular, eski tribüncü vefakar cefakar adamlar değil onların selfie yapan, stadın üstünün açılıp kapanmamasıyla ilgilenen çocukları tribünlerde artık.

    dursun, cüneyt, hamza rüzgar ekiyor, ilk tökezlenmede eski tribüncülerin azıcık homurdanmasıyla bu değişen taraftar profili en ufak bir kıvılcımla o arena'yı bu sefer yetkililer için cehenneme çevireceklerdir.

    camiayı bir araya getirecek hamle bekleniyor;

    ibrahimoviç olur

    robben olur

    haldun üstünel olur ama bişeyler olmalı artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın