• 495
    geçenlerde katarlılar aldı bunu. ihale filan da yapılmadı. hem de bir sürü medya grubu talipken. kaça satıldığı filan da açıklanmıyor. e el cezire'nin yayın politikası ve mevcut iktidarla ilişkileri ortadayken ihaleyle satılsa şaşardık zaten. adamlar, muhalif gördükleri mehmet emin karamehmet'in yıllardır anasını bellemekten bıkmadılar. bu da son fiske oldu galiba.

    bundan sonra ne mi olur? iktidara yandaş bir platform olur, muhalif kanalları istediklerinde platformdan çıkartıp istediklerinde de ebesinin nikahında bir numaraya def edebilirler.

    şaka gibi lan. ülkenin en büyük platformu hatta d-smart'ı salla, tek platformu, doğan-doğuş-ciner-murdoch gibi yayıncıların talip olduğu bilinirken ihalesiz ve belirsiz bir fiyata* katarlı yağdanlıklara satılıyor. kimsenin umrunda bile değil. gerçi tv8'i acun'un nasıl aldığını da biliyoruz, milgem projesinin koç grubunun elinden alınıp metin kalkavan'a nasıl peşkeş çekildiğini de...*

    bu milletin harbiden amına koydunuz.

    edit: doğuş ya da doğan grubuna satılması zerre sikimde değil, yanlış anlaşılmasın. ama bu iki grubu sevmiyoruz diye milletçe yediğimiz kazığı da görmezden gelmemeliyiz. çünkü olay şu: çukurova grubu devlete vergisini ödemiyor*, tmsf de bunların mallarına el koyuyor, sonra bu malları peşkeş çe... pardon satıyor. misal akşam ve sky 360'ı ultra tarafsız iş adamı ethem sancak alıyor. hani şu tayyip'e aşık olduğunu itiraf eden kaptan mağara adamı sakallı amca. bmc'yi de bu aldı mesela. neyse aynı prosedür digitürk için de geçerli. ama tmsf ihalesiz satış yapıyor. ve en ufak bir açıklama da yapmıyor. ihale yapsa, doğuş-doğan-ciner vs. vs. ihaleye girse, şu an katarlıların belki de beleşe aldığı digitürk atıyorum 500 milyon avro'ya satılsa bu para devletin kasasına girecek. ve fakat ne hikmetse her zaman olduğu gibi giren gene bize giriyor. hoş, ihale de olsa gene katarlılar alırdı. (bkz: milgem projesi) (bkz: ihaleye fesat karıştırmak)

    gerçi bizim milletimiz ıstırıp yalamakla meşgul olduğu için sıkıntı yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın