resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 1202
    ya burak yılmaz'ı izlemekten gözlerimiz paslanmış ya da bu adam cidden çok yetenekli bir adam. tamam tek maçla asla değerlendirmiyorum, ama maçta skora etki eden yaptığı iki hareketi düşünüyorum (kaleciyi çalımlaması ve defansın topu sektireceğini sezip tam zamanında hızlanarak topu kazanması) burak olsa yaparmıydı aynı hareketleri, bence yapamazdı, belki kaleciyi çalımlardı ama o topun sekeceğini düşünüp takip edeceğini pek sanmıyorum, etse bile poldi gibi faul yapmadan vücudunu ve bacağını topla rakibin arasına sokmaya çalışmaz, rakibi iter çeker golle sonuçlanan pozisyon faulle sonuçlanırdı. dikkatimi çeken şeylerden biri de adamın fiziği.. gerçekten çok sağlam bir fiziği var ve o fiziğe rağmen hızlanması gayet yerinde.. kesinlikle hantal bir futbolcu değil.

    bir çok yazar arkadaş gibi kendisini burak yerine tek forvet izlemek isterim. eminim en az burak kadar gol atar, hatta muhtemelen fazlasını da atar. hani eskiden cm oyunlarında olurdu, özellikleri gayet iyi olduğu için transfer ettiğin oyuncu gol orucuna girer, takımın anasını sikerdi. yerine kullanacağın adamı bir maç ilk 11 oynattığın zaman formsuz eleman tripten tribe girer bu defa da beni niye oynatmadın diye moral olarak takımın anasını sikerdi ya, sonra o formsuz eleman 2-3 aylık bir sakatlık geçirince sevinirdin hani, hem trip atmayacak hem de gol atabilen oyuncuyu oynatıcam diye.. hah işte bu hikayeyi şundan dolayı anlattım, burak da (sakatlansın falan demiyorum aman yanlış anlamayın) keşke satılsa falan da yerine poldi'yi izlesek. çünkü biliyoruz ki satılmadığı sürece ne kadar formsuz olursa olsun poldi kanatta kendisi forvette oynayacak. hem belki burak satılınca adam gibi bir sağ açık alırız, takım biraz kendine gelir. kısacası sırf burak bey forvet oynayıp 2 maç gol atacak, üç maç saç baş yolduracak diye şu adamı kanada hapsetmek, hele hele de stsl gibi kazma stoper dolu bir ligde kanada hapsetmek gerçekten acı verici olur. umarım ya burak ve kendisi arasında forma giyme işi liyakatla çözülür (ki hiç sanmıyorum, burak bey kesilirse takıma küser, herkesin moralinin amına koyar, kankisi selçuk inan'da oynamaz) ya da burak makul bir miktara satılır da biz de poldi'yi tek forvet izleriz, sneijder de biz de kanser olmayız.

    kampta yaptığı ekstra çalışmalar, fiziği, hızlanması, son vuruşları ve şutları, ayrıca topla arasının iyi olması podolski açısından bu sezon umutlanmamızı sağlıyor. umarım umutlarımız boşa çıkmaz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın