• 205
    yine bir yönetim başarısızlığıdır. daha göreve geleli 3 ay oldu-olmadı başarısızlık konusunda çığır açtılar resmen. seçilmeden önce ibrahimovic'in ismini kullanma seçildikten sonra ama o çok pahalı diye yan çizmek, basketbol takımına görülmemiş sponsor vaadinden sonra buradaki "görülmemiş" kelimesinin mecaz değil bildiğin gerçek anlamıyla kullanıldığını fark etmek(hakikaten görülmeyen bir sponsormuş, göremiyoruz.), engelsiz aslanların oturduğu evlerden çıkarılması, wesley sneijder'e sene içinde ilk önce şampiyon olalım şampiyon olduktan sonra sözleşmeyi hallederiz sözü verip 22 temmuz'da hala görüşmelere başlanmamış olması, 4 yıldızı ilk kez kullanacağımız sene doğru düzgün formaya yerleştirememe vesaire vesaire. ne kadar rezil bir yönetim gösterilir onu test ediyorlarmış gibi duruyor.

    adamlar göreve geleli 3 ay oldu yaptıkları tek olumlu iş parçalı formanın altına parçalı şortu veto etmek başka da söze gerek yok.

    fenerbahçe'nin şampiyon olacağı ilk seneden sonra formalarını göreceğiz, ben 4 yıldızın yan yana olacağına dair bahse bile girebilirim. beğen beğenme, yönetimsel olarak insanları salak yerine koymuyorlar hiç değilse. şike döneminde taraftarla oynadılar evet ama kendi neticelerini kurtarmak için, yönetimsel olarak bu adamların taraftarı salak yerine koyduğunu hiç hatırlamıyorum. alex giderken bile aziz yıldırım çıktı bacak bacak üstüne attığı için gönderdim dedi, alex bizim oyuncumuz olsa yönetim de bu basiretsiz adamlardan oluşssa eminim alex'in antremanlara geç geldiğini, takımdaki oyunculara saygısızlık yaptığını ısmarlama haber yaptırırlardı. ersun yanal olayında bile adam çıkıp antremana kadınlarla geliyordu dedi lan medyaya açık açık, açık ara yanlış karar verdi ersun yanal'ı gönderirken ama ersun'u niye gönderdiyse onu da açık açık söyledi herif.

    her neyse, 1 tane alacağım bu sezon forma. taraftar da bu yönetime adam gibi tepki göstermiyor o formalardan alıyorsa bilsinler ki galatasaray sevgisindendir, sandıkları kadar salak değiliz çok şükür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın