• 2162
    2015-2016 sezonunda bildiğiniz üzere 14 yerli, 14 yabancı olmak üzere 28 kişilik bir kadro kurmak gerekiyor. fenerbahçe'nin şu an 15 yabancısı bulunmakta. krasic ve holmen'den birini yollayarak kolaylıkla 14 yabancıya düşebilir, hatta ikisini birden yollayıp yerine iyi bir adam bile alabilirler.

    kendilerinin yerli oyuncularına bakarsak karşımıza 15 sayısı çıkıyor. ancak bu sayıya 4. kalecileri, istisnasız hiç süre alamayan ya da kadroda düşünülmeyen serdar kesimal, gökay iravul ve recep niyaz gibi saçma sapan isimler, bir de çok kısıtlı oynama şansı bulan hakan çinemre ve uygar zeybek de dahil. bizim 28 kişilik kadromuzda bulunan ve de bu pozisyondaki oyuncularımız net olarak daha iyi.

    bu açıdan 28 kişilik kadro açısından çok da aman aman bir kadro derinliğine sahip değiller ve yerli oyuncu havuzları kalite olarak bizden kesinlikle geride. sırf 14 yerli oyuncu kriterini tutturmak için takıma fransız ve hiçbir fayda sağlamayacak en az 3 tane adamı tutmak zorundalar (lazım olmadığı halde 4. kaleci bile olabilir), veya tüm bu isimleri yollayıp yerlerine görece daha iyi yeni yerli transferi yapmak zorundalar. bir de bizim bütün yabancılarımız nitelikli sayılır, bu açıdan holmen'i tutsalar kaç yazar, tutmasalar kaç yazar... her halükarda dar ve tepeden tırnağa faydalanmakta zorlanacakları bir kadroları olacak.

    beğenin ya da beğenmeyin, koray günter, jem karacan veya yekta kurtuluş bile yukarıda geçen oyuncuları cebinden çıkarırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın