• 2160
    hücum hattını fernandao, van persie ve nani gibi muazzam isimlerle güçlendirmiş olmasına rağmen, mevcut hücum gücümüze bile henüz ulaşamamıştır. zira bu takımın hücum alanına top getirecek bir selçuk inan 'ı, onun ötesinde bu isimleri oynatacak bir wesley sneijder 'i yoktur.

    kadro mühendisliği biraz yanlış yapılmış gibi gözüküyor. savunmadan başlamak gerekirse, alves ve kjaer hataya çok gebe bir ikili ve bunların alternatifi olabilecek egemen ve bekir 'i gönderdiler. örneğin alves cezalı duruma düşse veya kjaer o mevkide tutunamazsa mantıklı bir alternatifleri yok. bu mevkiyi fena riske attılar.

    orta sahaları emre belözoğlu 'nun gidişinde sonra sağır oldu, kör oldu. mehmet topal ve meireles orada akıl ve yaratıcılık ortaya koyacak tipte oyuncular değil, josef de souza 'da bunu yapabilecekmiş gibi gözükmedi pek.

    hücum hattına iş yapma garantili van persie 'yi almak müthiş bir iş, ayrıca fernandao 'da hazırlık maçlarında iyi gözüktü. nani 'nin ise yetenekleri tartışılmaz bir oyuncu olmasının yanında, memleketinden edindiğimiz tecrübelere dayanarak tam bir el bombası olduğunu söyleyebiliriz. bu bölgede ki en büyük eksikliklerin başında -ki bu bizi fenerbahçe 'den ayıran en büyük neden- bu oyunu kurgulayacak adamın diego olması. bu mevkide bir sneijder 'leri olmadığı için o muazzam forvet hattı bal yapmayan arıya dönebilir. ikinci büyük eksi ise, takımın emre belözoğlu ile birlikte oyuna akıl faktörünü koyan ikinci aktör olan kuyt 'ın gidişi. kendisinin yeri doldurulmuş değil. biraz hafızanızı zorlarsanız tek başına azımsanmayacak seviyede puan kazandırdığını görürsünüz. bu inanılmaz büyük bir kayıp.

    yani sansasyonel transferler takımlarına maç kazandırabilir, ancak büyük bir mucize olmazsa ben bu takımın oturacağını ve şampiyon olabileceğini düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın