• 70
    (bkz: #1761266)

    sürekli elma ile armutu karıştıran yazar.

    2006'da bu kulübün nakit parası yoktu, stad geliri yoktu, mağaza geliri yoktu, maaş bütçesi fener'in çok aşağısındaydı, 14-15 tane oyuncuyla şampiyon olmaya çalışırdı. nitekim olurdu da ama şampiyonlar ligi hep hayal kırıklığıydı.

    şimdi ise bunların hepsi var. hatta bolluktan kadroyu 40-45 kişilik kuruyoruz. kulüp büyük bir israfa rağmen batmıyor. sneijder-drogba gibi adamlar gelir olmuş, ibrahimovic hayal değil. ve en önemlisi artık 14 yabancı sınırı var. nasıl kıyaslarsın 2006'daki çaresiz gerets'le 2015'teki yerli aşığı hamzaoğlu'nu.

    hamzaoğlu galatasaray tarihinde küçük düşünmede ve çapsızlıkta doruk noktadır. eleştirilen nokta da bu zaten: adamın elinde her türlü imkan var ama kullanmıyor. tanımadığı kimseyi almamaya yemin etmiş. yabancı futbolcudan korkuyor. o nefret ettiğin sabri'yi, burak'ı evladı gibi koruyor. 40-45 kişiyle kampa gidiyor, yaptığı her açıklama skandal ama sırf senin adamın benim adamım olayı var diye yanlışları söyleyememe durumu var.

    bu sözlükte herkesin özeleştiriye ihtiyacı var. bırakalım artık şu adamcılığı. aysalmış, terimmiş, hepsi geçti gitti artık. geleceğe bakalım, yanlışları eleştirelim, doğruları alkışlayalım. galatasaraylıya yakışan budur nihayetinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın