• 9180
    saniliyor ki alinan az maliyetli futbolcular ya da fenere nazaran daha az hareketli gecen transfer donemi taraftarin hocayi/yonetimi elestirmesine yol aciyor.

    ozellikle 05/06 senesinde galatasaray'in borclarinin boyutu biliniyordu. yapilan her transfer ekstraydi. yonetim taraftari hazirlamisti. lakin simdi galatasaray'in oyle odenemeyecek bir borcu olmadigi ortada. haydi diyelim unal aysal taraftari yanlis yonlendiriyor ve hakikaten cok az para var. o zaman ozbek baskan cikip "sali gunu surprizlerimiz var ekiki" diye insanlari beklentiye suruklemeyecek, madem paramiz yok podolski ayarinda adamlar alinabiliniyorken sabri'ye zam yapmayacaksin. 2 tane daha carole alinsa sag beke taraftarin giki cikmaz. ama cikip adam gibi paramiz yok diyeceksin. paramiz yok demedikten sonra emin olun 05/06 sezonunda gerets ve yonetim de ayni transferlerle elestirilirdi.

    bizde bu yapilmiyor aksine insanlar aptal yerine koyuluyor. burak yilmaz ovuluyor, sabri maxi perdarardasdads falan karsilastiriliyor. insanlari gerizekali yerine koyanlar biraz aynaya baksinlar kendilerine ceki duzen versinler. samimi olsunlar lan samimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın