resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 469
    takımın iyi futbol oynamadığının, çok bölgesinde büyük eksikler olduğunun farkında bile değil ne yazık ki. iki lafından biri şampiyon kadro. anlaşılan yine aynı hataya düşüyoruz. şampiyon kadroymuş.

    bakınız sayın özbek, leş gibi futbol oynadık geçen sene. hiç öyle şampiyonluğu hak edecek bangır bangır bir top oynamadık. bunu bir özümseyin, sindirin.

    sonra o şampiyon kadroda sayıyorum; muslera'nın, chedjou'nun, semih'in, sabri'nin, melo'nun, selçuk'un, burak'ın yedeği yok, sağ açık hepten yok. muslera ve melo'yu ayrı tutuyorum bu adamlar zaten ilk 11 düzeyinde bile değiller. işte bunların yedeği bile yok bizde. duygusal olmadan bir düşünün, şampiyonlar ligi çeyrek final kalitesindeki takımların hangisine koyabilirsiniz bu futbolcuları?

    her şeyi geçtim çekirdek kadro lokalde başarıya iyice doydu artık. hamit bile "şampiyon olamasaydık kim ne diyebilirdi" diyebiliyor. adamın umrunda değil. bu iş böyle olmaz. takımın bir yıl daha yaşlandığı gerçeğinden bahsetmiyorum bile. fenerbahçe'nin geçen sene yaşadığı sıkıntıyı bu sene biz yaşayacağız. düşük tempomuz biraz daha düşecek. sene sonuna nefesimiz yetmeyecek. nasıl iyi bir kadromuz var pes doğrusu.

    bak başkan, biz asla lokali düşünmüyoruz. biz galatasaray'ız. şampiyon kadro dediğin kadro "şampiyonlar liginde en fazla gol yiyen türk takımı" ünvanını kazandı. 8 yiyen beşiktaş'tan bile rezil bir performans sergiledi. bunu bile bile, bunu göre göre hareket ediyor olmanız vizyonunuzun yurt dışından yurt içine kaydığının göstergesidir. işte taraftar da bu vizyonsuzluk için kelle alır, ismini galatasaray tarihinden sildirir benden demesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın