• 80
    bu sözlükte hakkında yanıldığım tek isim. bu güne kadar iyi niyetli, kötü niyetli, troll, trolle yatan, her yazarı daha ilk entrysinden tanıdım. her seferinde haklı çıktım.

    mtruhan özelinde ise, fikirlerimizin hiç biri uyuşmasa dahi, düzgün üsluplu, vicdan sahibi bir kişi olduğuna inandım. derdinin aynı benim senin gibi galatasaray olduğuna inandım.

    fakat şimdi bakıyorum, hamzaoğlunu eleştirenleri parelelci yapmış. cüneyt kaptan'ı , yönetimi eleştirirken, hamzaoğluna yaptığı skandal üstüne skandal açıklamalar için bir kelime etmemiş, ünal aysal'a etmediği laf kalmamış ama fatih terim'i bir tek peygamber ilan etmediği kalmış. ne zaman sinirlense, kendi temiz üslubunu bozmamak için hıncal'dan ekşisözlük ten falan alıntılar yapmış ve içindeki nefreti kusmuş bir yazar görüyorum.

    ne yazık ki, ben yanılmışım. kendisinin derdi sadece hamzaoğlu-terim ikisinin avukatlığını yapmaktan öteye gitmemiş. belki bilinçli, belki bilinçsiz. fakat sevdiği konularda bu kadar iyi yazılar yazan bir insanın bunu bilinçsiz yaptığına inanmıyorum. ne diyeyim, kalem onun kalemi. gerçeği sadece kendi bilir. ben kendisini tanımayan ve dışardan bakan biri olarak bunu görüyorum ama.

    edit: bunu belirtmeyi unutmuşum, kendisi %100 olarak sözlükten uçurulmalıdır. yoksa millete ana avrat din kitap düz giden entrileri alıp buraya koymak cezasız mıdır? ben şimdi incisözlükten hazmaoğlu sempatizanlara ana bacı dümdüz giden bir entry'i burada paylaşabilir miyim, bu yasal mıdır?
App Store'dan indirin Google Play'den alın