• 12745
    günümüz dünyasının spor faaliyetleri içerisinde en büyük öneme sahip olan sevilen ve milyonlarca kişinin ilgiyle izlediği futbolun türkiyedeki lokomotif takımıdır.
    gerek türkiye liginde gerekse avrupa'da oynadığı güzel futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini ve saygısını kazanmış takımdır da ayrıca.
    ben daha çok mali konularda ve yönetim hakkında bir şeyler yazmak karalamak istedim..
    şu an ki mevcut yönetim maalesef takımın özellikle de taraftarın isteklerini karşılayamıyor gibi bir görüntü var. gerek başkanın gerekse diğer bazı yöneticilerin yaptığı açıklamalar taraftarın bayagı tepkisini alıyor şu günlerde.
    şu an ki yönetimin karşısında ki taraftar profili şudur: aysal döneminde yapılan yıldız transferlerin her zaman devamının geleceği ve bu devranın böyle sürüp gideceğini düşünmektedir taraftar...
    evet aysal döneminde güzel transferler yapıldı...(son dönemi hariç tutmak istiyorum)
    işin gerçeğini söylemek gerekirse galatasaray futbol kulübünün ne sneijderi ne drogbayı ne de başka bir yıldızı sırf kendi parasıyla alma gibi bir lüksü durumu hiç bir zaman olmamıştır... evet aysal o transferleri ve bu yönetime göre bir çoğunu yaptı ama hepsi borç harç...
    bizim taraftarımız nedense bu kısmını hiç düşünmüyor.. ezeli rakibi iyi transferler yapıyor diye kendi takımınında aynı seviyede transferler yapmasını bekliyor bu aslında normal bir durum ama idari açıdan takımın durumunu bilen taraftar bu isteklerde bulunmaz.
    şu an takımın belini büken en büyük neden bana göre mevcut kadrodaki bazı isimlerin hakettiklerinden fazla para alması ve ederinden fazla parayla bonsevis bedeli ödenmiş olmasıdır bu isimlere.
    büyük bir takımız evet hem de çok büyük bir takım ama büyük olmadığımız tek bir yön var maalesef mali yönden küçük bir takımız.
    olsun anasını satıyım be galatasaray sefanı çektiğimiz gibi cefanı çekmekte güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın