resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9362
    yönetim ve hamza hoca'yı transfer dönemi süresince çok eleştirdim. eleştirmeye devam ediyorum ama burada eğer bir suçlu varsa bence iyice düşünülmesi gerekiyor.

    1 yıllık mukavelesi olan bir futbolcu, gelmeyeceğim, başka kulübe gideceğim diyebilme lüksünü nereden buluyor? yönetim ne yapsın? adamın altına mı yatsın? melo'nun yaptıkları, kazandırdıkları ortada evet. peki ya galatasaray'ın melo'ya kazandırdıkları? melo başka hangi takımda böyle para kazanabilirdi? italya'da yılın bidonu seçildikten sonra başka hangi takımda böylesine küllerinden yeniden doğabilirdi? başka hangi takımın taraftarı onu böyle sevebilirdi?

    32 yaşına gelmiş futbolcu, 1 yıllık daha sözleşmen var. ne istiyorsun 6 milyon euro verip 3 yıl daha mı sözleşme yapsın adamlar? hiç makul değil. bu dördüncü yılı, ben daha hiç melo'nun tam zamanında katıldığını hatırlamıyorum kampa.

    yönetim süreci yönetemedi derseniz anlarım ama 1 yıllık daha mukavelesi olan bir adamın herkes kampa katılırken, yok ben katılmıyorum başka kulüp bulacağım, başka kulüple anlaştım deme hakkı nereden geliyor? gideceğim dediğin kulüp galatasaray ile anlaşmış mı bakalım? verecek mi 6-7 milyon euro?

    melo'yu seviyoruz eyvallah ama bunu yapmaya hiçbir futbolcunun hakkı yok.

    he giderse çok yara alır mıyız? evet alırız. hatta öyle ki, nani ve van persie'nin fenerbahçe'ye gitmesinden daha çok sevindirir melo'nun galatasaray'dan ayrılışı. çünkü 4 yıldır melo sayesinde orta sahada müthiş bir üstünlük kurduk bütün takımlara. ama dediğim gibi burada asıl hata yapan bence melo.

    şu yaptığı şeyi takımda başka birisi yapsa itin götüne sokulurdu. bence biraz makul olmak lazım. biraz geniş düşünmek lazım.

    yahu bu adamı bu kulüp, soyunma odasını takım arkadaşını kitleyip tekme tokat dövdüğünde bile korudu. daha ne yapalım melo için? çıplak uzanalım isterse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın