resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9350
    yeri kesinlikle dolmayacak olan futbolcumuzdur.

    paramızın olmadığını söyleyen bir yönetim var. melo' nun alternatifi şuan için kimdir sevgili yazar kardeşlerim? bonservisiyle birlikte bize kaça patlar? yaşlı olmasından dem vuruluyor ama yerine gökhan inler düşünülüyor. eğer boşluğunu bilal kısa ve jpk ile doldurmak gibi bir niyetimiz varsa şimdiden geçmiş olsun. kadroda melo' nun bölgesinde oynayabilen tek alternatifimiz hamit altıntop ama onunda senede kaç maç oynayacağı şüpheli.

    yerine almak istediğimiz gökhan inler' e bonservis olarak 3 milyon euro ve yıllık 2.5 milyon euro ödeyeceğimiz iddaa ediliyor. bu kalibrede ki oyunculara zaten aşağı yukarı bu miktar ödenir. 31 yaşında olan ve geldiğinde ne yapacağı meçhul olan gökhan' ı almak, melo' yu takımda tutmaktan daha mı ucuz? melo' nun yerine 25 yaşlarında makul bonservisi olan, bize gelebilecek ve melo ayarında oynayacak bir oyuncu bulursa yönetim eyvallah deriz ama öyle bir oyuncuyu biraz zor buluruz, bulursak da epey maliyetli olur zaten.

    anlamıyorum bazı yazarlar trollük olsun diye mi yazıyorlar. şampiyonlar ligi hezimenitin faturasını bu adam kestiniz ya artık daha ne diyeyim.

    http://i.milliyet.com.tr/...fft16_mf4833681.Jpeg

    şu yukarıda ki kadroyu sahaya süren vasıfsız değil ama melo yetersizmiş.

    http://www.ntvspor.net/...erlecht-11-uzun-ozet

    fiziksel olarak gerilediğini iddaa edenlere sadece gülerim. bak güzel kardeşim yukarıda ki videoda yediğimiz golü iyi izle. orta saha oyuncumuz selçuk inan gol vuruşu yapan adamı eliyle itiyor ama başarısız oluyor. bu takımın fiziksel olarak en iyi durumda ki oyuncularından biridir.

    sezonu kapatması gereken adam iyileşip tekrar oynamaya başlıyor, bizimkiler bunu referans alıp ama melo çok yavaşladı artık gitsin diyor.

    eğer giderse bizim kurtuluşumuz olur. bu sezon yeniçerilerden ve yerli hayranlarından kurtuluruz en azından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın