resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9349
    taraftarı bu kadar iyi kullanan bir adam görmedim. adam o kadar iyi kullanmış ki hala yok sabri boğazını sıktı yok selçuk'la laf dalaşına girdi falan diyorlar.

    öncelikle kendisinin takım arkadaşına soyunma odasında saldırdığını hatırlatarak başlayayım. siz sabri'yi öyle sevilen bir adam falan mı sanıyorsunuz takımda? kaldı ki sabri'yle olan olayı da kendisi başlattı üstüne yaptığı hareket de yenilir yutulur cinsten değildi aynı hareketi veli kavlak bize yaptığı için kırmızı kart görüp oyun dışı kalmıştı.

    zaten daha sonrasında ikisi de bir kırgınlık küslük olmadığını açıkladı. selçukla sahada tartışmış ondan gitmeye karar vermiş allah aşkına şu cümleyi bir daha okuyun nasıl bir mantık nasıl hastalıklı bir kafa yapısıdır bu?

    kendisini ne kadar sevdiğimi bilen bilir ama gerçekleri göremeyecek kadar kör etmedi beni. en fazla 1 sene daha katkı alırdık o da olmadı keşke güzel ayrılsaydık. her sene kontrat kapmak için yaptığı oyunları sineye çektik ama buraya kadar. kendisini ilerde iyi hatırlayacağım ne topçuydu be diyeceğim, emre'ye haddini bildirmesini, küçük melo'yu unutmayacağım. kendisini sevmeye devam edeceğim ama efsane olarak anmayacağım, çok isterdim ama anmayacağım.

    yolun açık olsun 4 harika sene için teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın