• 12716
    yanlis yonetiliyor. uzun uzadiya biseyler yazmiycam ama ucuz etin tadi yavan olurmus. ortasahaya hem bilal hem jem fazla. ucuza on tane alma, bas parayi bi tane al. simdi de yine bir baska veteran inler geliyor diyorlar. gorunen o ki biz keriz oldukca bizi siken cok olacak. ortasahada bes tane anlamsiz yasli adam olcagina bi tane genc adam olsaydi, tepe tepe 50 mac kullansaydik. daha emresi hamiti dzemailisini saymadim bile. aykut kocamandan sonra bu kadar onlibero manyagi bir teknik adam gormemistim. hamza hoca sagolsun anlamsız transfer hamleleri yapıyor. ve bu adamlarin maas yukleri yuzunden biz huntelaari alamiyoruz. iki yıl once manciniye 20 milyonla 7 tane sacma transfer yaptı diye kiziyorduk. ki o zaman yabanci siniri vardi, o nedenle mecburi hamlelerdi. simdi bu kadar alternatif adam almaya ve turk dolu bi transfer sezonu geçirmeye ihtiyacımız yok. uc tane adam al. birini bonservisi elinde bulsan toplamda 10 milyon lira bonservis odeyerek halledersin. bi huntelaar bi maxi perreira ve bi mbia ile anlasilsa cebimizden imza paralari dahil on milyon cikmayacakti. bi tane de premier lig cikisli stoper alirdin. melo da defolur giderdi.

    biz ne yaptik. melonun mevkiinde oynayabilecek vasifsiz binlerce ortasahamizin arasina birkac kisi daha aldik. sabriye saglam bi maas bagladik. hem de zamli.

    selcuk, hamit, dzemaili, emre, yekta, bilal, jem, furkan. bunlar henuz gokhan inler alinmamisken var olan ortasaha ikisinde oynayabilecek 8 oyuncumuz. ve biz dokuzuncuyu inler ile yapicaz. ama sag bek? yok. stoper? yok. forvet? hak getire. sag acik? yasin. baska? sinan. plase? olcan the gobek adın. bruma kiraya gidecek zaten. sezona baslarken gonul rahatlığıyla onbir yazamiyoruz. fener açıkta sow mu alper mi stoch mu diye tasak yayarken biz yasin sag kanada gecince orda guzel oynar insallah diye dua ediyoruz.

    koskoca galatasaray is bilmez insanlarla yonetiliyor. basimiza baskan olacak kisinin en buyuk hedefi ve projesi yillik getirisi 4 milyon euro olacak bi otel yapmak. geliri ne olacak? sabriye maas, jeme maas, inlere emekli ikramiyesi.

    aklim fikrim almiyor. gercekten bazen tekrar sekizinci olalim istiyorum. bu eksik akillar tasfiye olsun, biricik galatasarayimiz kurtulsun istiyorum.

    not: uefa taraftari degilim, öncesinden cimbomluyuz cok sukur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın