• 1
    galatasaray futbol takımının mevcut kadro ve transfer politikasında bakıldığında en uygun sistemin bu olduğunu düşünüyorum. burak'a bu formasyonda kesinlikle yer yok. ileri ikiliyi kanat özelliği olan ofans oyuncuları ile oluşturmak gerekiyor. örn; yasin-podolski gibi. melo'nun varlığında bile çok kolay geçilen bir savunma göbeğimiz olduğu için 3'lü stoper oynamakla bu bölge için gerekli olan agresifliği sağlayabilir, daha rahat alan paylaşabiliriz. tek sıkıntı kanatları kullanacak olan oyuncuların bu tempoyu kaldırıp kaldıramayacakları. telles'ten umutluyum. ama sağ kanat için maalesef yapılacak birşey yok. bruma gönderilmeyecekse onu sağ kanatta kullanabiliriz. orta ikilide ki hamit, sağ stoper semih ve podolski 3'lüsü bruma'ya yardımcı olurlardı alan ve adam paylaşımında. buna göre en kötü şartlarda şöyle bir 11 bizi en azında savunma anlamında zor durumlara düşürmeyecekken bunun yanında hücumda burak ve umut gibi oyunculara mahkum etmeyecektir. pandev'in yerine podolski'nin olduğunu düşünün.

    http://www.kadronukur.com/...01cfc24f4-67301.html

    bu sistemi tartışmaya açmayı bayağıdır düşünüyordum. başlığını açayım dedim. bir baktım basbakanpirlo adlı okur kardeşimizin ukdesiymiş zaten.
    ayrıca "futbol tarihinde t.d'ü ya vezir yada rezil yapacak diziliştir. uyumlu oyuncular olunca tutulamayan takım olabilirsiniz" diye de eklemiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın