• 12705
    üst düzey bir takım olabilmesi için ilk 11 'ine 4 oyuncu transfer etmesi gereken takım.

    bir sağ bek
    bir sol bek
    bir stoper
    bir forvet.

    bunlar sabri,telles, semih ve burak'ın yerine alınmalı. böylece ilk 11'i için sorun kalmaz. ama bu kadar basit bir formulu transferin başında çözmek varken, once en gereksizleri alarak en gereklilieri "bakalım alabilirsek bakıciiiizz paramız yok" diyerek geçiştiriyor yönetim.
    bakın seneye bu taraftarı umut'la olcan'la filan ugrastırırsanız o stad aleyhinizde cehenneme doner, o zaman ultraslan da kurtaramaz sizi...

    bruma gitti, amrabat'ı kendi salaklıgınızdan kaptırdınız. şimdi bir sola bir sağa adam lazım. umut'u olcan'ı falan geçeceksin. yemez..

    lan adamlar robin van persie'yi aldı be! ne demek bu ? resmen ezdi seni psikolojik olarak. sen ise oturmus "ehe ehe alsınlar biz yine yeneriz kii ehe onemli olan takım olmak yıldızlarla olmaz bu işler" diye hikaye anlatıyorsun. lan o zaman niye her sene yıldızlar karması takımlar son 16'ya kalıyor şampiyonlar liginde? neden her sene aynı takımlar zirveye oynuyor? şaka mısınız yahu...onu bırak seni kim şampiyon yaptı geçen sene? muslera-sneijder yapmadı mı?

    o huntelaar buraya gelecek, istediğiniz kadar tırmalayın. artık mecbursunuz. geriye kalıyor 3. bana tarık çamdal demeyin o çam dalları yarın bir taraflarınıza kaçar. o adama kimsenin tahammülü yok artık. alacaksınız bir sağ bek. carole gelir tamam telles 'le ikisine eyvallah.
    ama semih-balta-dany yi toplasan bir adam etmez. oraya öyle serdar aziz falan değil uzun bir adam alacaksınız. yoksa yine 4 lük 6 lık olursunuz adamlar alır yürür.bizden söylemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın