• 91
    #1755450

    su entrynin neresinde sozluge giris icin iq testi istedigim yaziyor acaba? okudugunu anlamakta zorluk ceken yazar arkadaslar iq seviyesini gecemicemi belirtmis. gercek ironi bu degil beyler :(
    oradaki sozum, sozlukteki surekli iq testi isteyen, yas sinirlamasi isteyenlereydi. boyle bir sey isteyeceginize holiganlik testi getirin. cunku galatasaray futbolcusunu oldurmek istedigini belirten yazar(lar) var. tehdit edenler var. kufur edenler var. yahu gectim galatasarayli olmasini herhangi bir futbolcuyu ya da insani oldurmek istemek nasil bir vahsettir nasil bir holiganizmdir. futbol lanm sucu da yukse maas alip karsiligini vermemesi(kime gore neye gore) .

    bunu yazan yazarlari destekliyorsaniz siz de azili bir holigansiniz ve futboldan temizlenmeniz gerekiyor. siz temizlenmedikce bir bok olmaz cunku. sahaya bicak caki firlatanlara kufur ediyorduk ya hani sozlukte, elinize firsat gecse siz de aynisini yapacak potansiyele ve kapasiteye sahipsiniz. canisiniz. emre belozoglu'nun saha disindaki versiyonusunuz. caner erkin karakterinde, lugano serefinde insanlarsiniz.

    eger oruc basima vurmadiysa yukaridaki entryde belirttiklerim dogrudur. bunun ispatini istiyorsaniz da yonetici abilerinize sorun eger henuz silinmemisse soylerler. silinmesse de bulabilirler.

    he, yasim 24. uefa oncesini biraz hatirliyorum. bunun konuyla alakasini da bilmiyorum. kucukken fanatiktim, galatasaray sampiyonlar ligi macini kazansin diye tanri ile pazarlik yapardim. allahim ben bir hafta hasta olayim ama galatasaray kazansin diye. lanet olsun hic tutmazdi. club brugge falan kaybederdik. kazanalim da omrumden 5-10 sene azalsin derdim. buyudukce anladim ki hastalikli olan bu dusuncelermis. futbol icin olmek oldurmek holiganliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın