resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 455
    galatasaray taraftarının bugünkü duruma gelmesinde bir numaralı sorumlu galatasaray ile ilgili saçma sapan twitter hesapları ve dursun özbek'tir. taraftarın geneli sezon içerisinde mali durumdan haberdardı. bu nedenle devre arasında transfer yapılmayınca kimse tepki göstermedi. şampiyon olunca ekstra gelirlerle biraz rahatlasak da hala zarar eden bir şirketiz. birçoğumuz şampiyon olmadan önce bunun farkındaydı. ancak dursun bey adaylık döneminde "ibrahimovic'i getiricem, hulk'la çift forvet oynayacak, galatasaray'a yıldız yağacak" minvalinde açıklamalar yapınca haliyle taraftar galeyana geldi.

    kendisi aday olurken büyük ihtimalle başkanlık yapmanın çok zor bir iş olmadığını düşündü. açıklamalarla taraftarı heyecanlandırıp, 1-2 transferle gönüllerini alırım diye düşündü. ama başkan seçilince işin o kadar kolay olmadığını gördü ve saçma sapan açıklamalar yapmaya başladı. hadi seçilmeden önceki açıklamaları için seçim vaadi der geçeriz ama seçildikten sonra mali durumu görüp hala "salı günü yeni transfer açıklayacağız" tarzında açıklamalara devam etmesi taraftarı iyice çileden çıkardı. bu sefer cüneyt tanman'la beraber hocamızın istediği hamleleri yapıyoruz diyerek, tepkilerin büyük çoğunluğunun hamza hocaya yönelmesine neden oldu.

    çok mu zordu seçildikten sonra mali durumumuz iyi değil, o yüzden yıldız getirmek yerine düşük bütçeli birkaç oyuncuya yöneleceğiz demesi? para yok deyince tıpkı devre arasında olduğu gibi kimse tepki göstermezdi. ama onun yerine cüneyt tanman'la beraber yabancı oyunculara bok atıp, yerlileri korumaya başladılar.

    geçen sene birçok taraftar gibi duygun yarsuvat kadar kötü bir başkan bir daha görmeyiz diyordum ama geleli 2 ay olmasina rağmen dursun özbek de tarihin en kötü başkanlarından birisi olmaya emin adımlarla ilerliyor. sanmıyorum ama inşallah camia yönetme işinin ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu en kısa zamanda idrak eder. aksi takdirde taraftarın önüne attığı hamza hocadan sonra sıra kendisine de gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın