resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 453
    kapıyı ibrahimoviç'le açmıştın abim sen? hayırdır? şimdi huntelaar getiremiyorsun.

    utanmadan gidip kardeşine saçma sapan görev veriyorsun. utanmadan messi, neymar falan diyorsun. hadi her şeyi geçtim. utanmadan rakibin çok mantıklı hamleler yaparken o hamlelere sallıyorsun.

    galatasaray'ın başında gördüğüm en iş bilmez, en kifayetsiz başkan olabilir kendisi. gelmeden atıp tutuyordu, galatasaray'ın kitaplarını biliyorum. mali durum gayet iyi vs. şimdi 3 milyon euro'ya podolski dışında adam getiremiyorsun. onun da bonservisi es kaza 6-7 olsa onu da alamayacağız.

    insan kendini bilecek. elindekileri bilecek. kapasitesini bilecek. koskoca galatasaray adnan polat, özhan canaydın gördü. duygun yarsuvat gördü. daha kötü başkan nasıl görebilir ki dedik. şimdi bir de bu adam geldi.

    çıkıyor ahkam kesiyor. şöyle iyiyiz, böyle güçlüyüz. ibrahimoviş alırız, messi de gelir günün birinde. sonra gidip maxi pereira'ya bütçe yaratamıyor. huntelaar'dan vazgeçiyor. melo giderse yerine de medel falan getiremez. gökhan inler'i bile getiremez. hamit'le takılırız bu sezon.

    rakibin 10 puan fark yapıp şampiyon yaparsa galatasaray genel kurulu seni istifaya da çağırmaz. çok iyi biliyoruz. hocayı gönderirsin. yine sıçarsın. yine hocayı değiştirirsin. 3 sene sonra da hoop 2011 sezonuna dönüş.

    100 yıllık kulüp 100 yılda toplamda 10-15 yıl iyi yönetilmiş. aklım almıyor. bu formanın armanın potansiyeli 5-6 sene üst üste iyi yönetilmeyle şl yarı finali, avrupa ligi şampiyonluğu yine. ama yok. bu genel kurulda o başkanı çıkaracak irade yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın