• 3638
    galatasaray taraftarının sesine, düşüncesine, tepkisine ve duygularına zerre önem vermeyen, dikkate almayan ve şu 2 aylık dönemde sergilediği "yönetememezlik" performansı ile zirvede kendilerini özcan canaydın ve adnan polat ikilisine yakın görüyorum. 2006 ve 2008 şampiyonluklarından sonra gelen rezalet yıllar ve şampiyonlara aday bir sezona doğru koşar adım gidiyoruz.
    evet bir takıma sadece taraftarın istek ve beklentilerine göre transfer yapamazsınız ama sürekli ve her zaman da taraftara rağmen bir şey yapamazsınız. bu arkadaşlar kulübü kendi malları zannediyorlar ve insanlardaki dayanma gücünün sınırlarını zorluyorlar her ağızlarını açtıklarında!
    lütfen ya konuşmayın ya da gidin kendinize bir basın/medya/iletişim danışmanı tutun o konuşsun. insanlar artık bu kadar para harcayıp, vakit harcayıp ve duygusal olarak bu kadar bağlanıp da karşısında böyle bir rezalet izlemek istemiyor. bu kadar çer çöp atık futbolcuyu yücelten pohpohlayan açıklamar duymak istemiyorç
    aydın, sabri, yekta, tarık, danny, sercan, umut, emre, selçuk, burak, .... yaka silkiyor.
    kimsenin semih, hakan balta, hamit, yasin, telles, snayder, muslera, ile bir derdi yok.
    ya çok vasatlar, ya çok vurdumduymaz ya da çok yetersizler. ve bu adamların kadroda yer işgal etmesine tahammülümüz yok artık!
    adam çıkıyor sezona sabri ve tarıkla girecez diyor. dalga geçer gibi. ben de diyorum evet bir yere giriş yaparsın ama sezına değil!!!
    melo giderse hamit'le bilal'le idare ederiz diyor. ben de diyorum nah edersin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın