• 12653
    inatla ve ısrarla ''bir şeyleri'' hep ters giden takım. inatla ve ısrarla.

    yapılacak 3 tane transferle mükemmel bir hüviyete kavuşma şansı varken, rezalet politika ve zihniyetlerle bu imkan göz göre göre elinden alınmaktadır.

    senin takımına seviye atlatacak transferlerde fırsatın varsa 3'ün 5'in lafına bakmayın, allahınız aşkına, tanrınız aşkına hatta krem peyniriniz kutsalınızsa onun aşkına şu takıma şu eziyeti etmeyin artık. tutumlu bir tavır takınmada ısrarcıysanız, ki ben bunu kesinlikle tutumlu bir tavır görmüyorum, potansiyel dolaylı gelirlerini gömmüş oluyorsun çünkü, bu sözde ekonomistliğiniz bir zahmet tüm takıma yayılsın.

    (bkz: galatasaray yönetimi)
    (bkz: hamza hamzaoğlu)
    (bkz: cüneyt tanman)

    felipe melo şayet kalacaksa üç de değil, iki tane adam istiyoruz sizden iki; klaas-jan huntelaar ve maxi perreira. çok mu zor lan şu olay. şu iki adamın pazarlıklarda sıkıntı çıkaran +maliyeti 3 milyon euro 4 milyon euro'dur toplamda. o da en fazla. ama bu ekstra maliyetin her halükarda ilerde kendini ikame edeceğini görmek çok mu zor?
    bu takımın taraftarı şu kadroya ne zaman her yanıyla güven duyacak abi? duvarda su sızdıran bir deliği kapatıyoruz, öteki açılıyor; onu kapatıyoruz öteki patlıyor. usta şuna iki sıva atsak çok iyi olacak diyoruz, sıvaya o kadar para veremeyiz şimdi diyorlar.

    2 ay sonra şampiyonlar ligine çıkacak bu takım. değişen torba sistemiyle ölüm grubu tehlikelerinin had safhaya ulaştığı şampiyonlar ligine.

    ama rezalet zihniyetlerle hala, yok daha ''sabri perreira'dan daha iyi'' demeler, ''sneijder'le 2 yıllık sözleşme imzalayabiliriz''ler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın