• 12654
    sağ beke maxi pereria bence gelecek. bonservisi elinde, eboue'nin kontratı ona teklif edilirse gelir. hala kimseyle imzalamadı. umarım elden kaçmaz.

    yedek kaleci, hakan arıkan olacak büyük ihtimalle. trabzon kampından ayrılmış. iyi transfer, sinan bolat, eray'dansa hakan arıkan deneyimi ile iş yapar.

    yönetim ve hamza tepkilerden çekinmese niasse'yi hemen açıklayacaklar. alınması gereken adam huntelaar. snayder'in verimini de artıracağı gibi ön alanda kaliteli ayak sayısı da artar. bence ikna edilebilir. sadece pandev ve dzemaili'yi gönderdiğiniz zaman kaynak yaratılıyor aslında. özellikle fener inanmak istemiyorum ama olur da rvp'yi alırsa biz de hiç olmazsa iyi bir golcü kazanırız.

    melo'nun bir yere gitmeyeceğini düşünüyorum. bu kontratı ona kimse vermez. kalıp 1 yıl daha oynar. melo'nun takım için önemi büyük. takımda kapladığı alan çok fazla. hamit'le, yekta'yla, bilal'le bu sezon bitmez. diyelim ki gitti. ikame edebileceğimiz oyuncu pek yok. erken davranıp mbia'yı alsak belki boşluğunu doldururduk. ben de herkes gibi melo kalsa da gitse de oyuncu tipi olarak velik kavlak gibi koşan, basan, maç başı 12 km mesafe yapan, maç içi devamlılığı olan bir oyuncunun alınmasını çok isterim. çünkü eğer huntelaar da gelirse ön alanda topu kaybettiğimizde 10-15 metrelik alanda topu kazanamazsak defansif olarak çok sıkıntı yaşarız. bize öndeki klas oyuncuları geriye koşturmayacak tarzda sert, güçlü orta sahalar lazım. ozan tufan, medel, veli gibi...

    bruma'nın da gidişi ile sağ kanatta sayısal olarak da azaldık. hamza hoca bence bir sağ kanat alacaktır. ama buna bütçe yeter mi, takım içinden bunu çözer mi, o konu belli değil. yasin'i orada deneyecek büyük ihitmalle. tutmazsa ağustos'da lig içinden bir sağ kanat gelebilir. ya da boateng de alınabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın