resim
Enes Ünal
Takım:Bournemouth
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 135
    bir halt olmayacak...

    done ne? yok! alt yaş kategorilerinde izledik mi adamı? hayır. kaç 90 dakikasını gördük, kaçı üst üste idi, oyun tarzı nedir, bursa oyun tarzına ne kadar uygun, önündeki forvet ne kadar dominant... bunları ne kadar biliyoruz da sanki genç oyuncu üzerine kitaplar okumuşuz da bu yorumları hiç bir şey bilmeden kaşına gözüne bakarak söyliyebiliyoruz.

    ben yorum yapmayalım, biz ne biliriz demiyorum. hayatımızın parçası spor. örneğin ben voleybol hakkında yorum yapabilecek bir kapasitem olduğuna inanıyorum. çünkü benim hayatımın bir parçası. futbol çok izliyoruz, hayatımızın bir parçası. yorumlar yapabiliriz, incelemeler yapabiliriz ama söz söylediğimiz enes ünal hakkında gram bilgimiz yok.

    iyi bir yere gelebilir demek için ise bir iki veri var. izlemesek dahi alt yaş kategorilerindeki istatistikleri. bir kısmı yabancı dış basın olan haberlerdeki övgüler. bu...

    bu kadar... başka bir şey yok elimizde. bırakalım insanlar bir şey yapmaya çalışsın. önümüze göreceğimiz bir şeyler koyduklarında yorumlarımızın değeri olacaktır.

    edit: (bkz: türkiye/#1749767)
App Store'dan indirin Google Play'den alın