• 12638
    --- alıntı ---

    galatasaray futbol takımı'nın avusturya kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

    eray işcan, alperen uysal, ismail çipe, alex telles, koray günter, dany nounkeu , yavuzhan keleşoğlu, emre can coşkun, sabri sarıoğlu, tarık çamdal, hamit altıntop, bilal kısa, furkan özçal, yekta kurtuluş, emre çolak, umut gündoğan, sinan gümüş, sercan yıldırım, berk ismail ünsal.

    --- alıntı ---

    fernando muslera copa america'daydı. semih kaya, hakan balta, blerim dzemaili, selçuk inan, yasin öztekin, wesley sneijder, lukas podolski, umut bulut ve burak yılmaz milli takımlarında görev yaptıkları ve hak ettikleri tatile iki hafta geç çıktıları için hala dinleniyorlar. bruma, oğuzhan kayar ve birkaç genç oyuncu daha yeni sezonda takımda düşünülmedikleri ve transfer görüşmeleri yaptıkları için kampa götürülmediler. hadi felipe melo da çok ciddi bir sakatlıktan beklenenin çok öncesinde dönüp takıma katkı verdiği için ayrıca dinlenmeyi hak etti gibi düşünürsek o zaman merak ediyorum;

    aurelien chedjou ve olcan adın niçin kampta değiller? son dört haftayı sakat kapatan ve kupa finali kadrosuna ancak yetişen chedjou'nun bir an önce çalışmalara başlaması gerekmez miydi? zaten sezon içerisinde çok aman aman bir performans göstermemiş olan olcan torpilli mi? bizzat hamza hocanın belirttiği üzere takımdan ayrılmak istediğini söyleyen felipe melo da acaba fazladan tatil yapmak için transfer görüşmeleri kozunu kullanmış olabilir mi? umut gündoğan ve yekta kurtuluş'un daha hala nesi deneniyor? ta bilmem neredeki tatilini bırakıp da takımdaki yerini alan as oyuncu alex telles'in başı kel mi?

    bu durum pek hoşuma gitmedi.

    edit: fransiz dedi ki, olcan'ın babası hastaymış ve durumu ağırmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın