resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9256
    gün geçtikçe daha fazla aklıyla oynuyor, psikolojik savaş veriyor, takımın moral motivasyonuna doğrudan etki ediyor. eskiden daha atikti, daha pratik, daha göze hoş gelen oyun oynuyor, neredeyse her yerden yırtık dondan çıkar gibi çıkıyordu. şimdi başta hem o kahrolası bel sakatlığı, hem yaşı, hem de daha fazla sorumluluk almasından dolayı da daha ağırbaşlı takılıyor.

    yüceliğinden sualimiz olmaz, ama gözünü seveyim menajerinle mali konular yüzünden bizimle oynama. bak, yerli çöplere bile neler neler diyoruz hiçbir şey yapmadan aldıkları dünya kadar para yüzünden. deus meus, hallelujah falan de, aza tamah et, sana önerilen parayı kabul et. it gibi de biliyorsun olası bir transferde bu kadar ilgi alaka ve şu andaki takımda sahibi olduğun pozisyonu bulamayacağını. inter minter seni rotasyonda değerlendirecek, katar'da falan da anca 35 derecede boşa kürek çekmiş olursun.

    sen felipe'sin oğlum, büyük düşün. 2017'ye kadar maksimum performansını ver, sonra seni emekli edelim, brezilya'ya yollayalım, şanın yürüsün burada amına koyayım :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın