resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9255
    aslandir, "gercek" galatasaray taraftarinin sahadaki yansimasidir. transfer oldugundan bu yana verebilecegi maksimum katkiyi vermis, kazanilan butun sampiyonluklarda, basarilarda en buyuk pay sahiplerinden biri olmustur. dolayisiyla da aldigi parayi son kurusuna kadar alninin teriyle hak etmistir.

    "basina gelmeyen bilemez" sezon ortasinda cok kritik bir operasyon gecirmis, doktor raporunu referans gostererek sezon sonuna kadar yattigi yerden parasini almayi tercih etmemis, var gucuyle calisarak ve sagligini riske atarak sahalara beklenenden 1 ay kadar daha erken donmus, takim arkadaslarini yari yolda birakmamistir.

    sezonun bitimine muteakip sonuna kadar hak ettigi sozlesme uzatma arzusunı yonetime iletmis, yonetim sneijder'in talebini hemen dikkate almis, ayni zaman zarfinda sabri'nin sozlesmesini uzatmis ama kendisine "hele bi dur" cekmistir. akabinde kadrosunda bir ton orta saha bulunmasina ragmen kendisiyle ilgilenen inter'le temaslari olmus sosyal medyada inter fotografi begendi diye "arda tam zamaninda avrupaya gitti yoksa kariyerini galatasarayda heba edecekti" zihniyetli galatasaray taraftarlari tarafindan hemen gozden cikarilmis, sercan yildirim'larin katildigi kampa gelmedi diye elestirilerin hedefi olmustur.

    arkandayiz felipe melo seni herkesten evvel "nankör" galatasaray taraftarina yedirmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın