resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 427
    sözlük yazarı neden yalan söylesin. ben aynen inanıyorum kendisine. kapitalist adamların genel özelliği para kimdeyse ona yaranır. kombine satmaya çalışırken "en büyük taraftar", dedelere yaranmaya çalışırken "galatasaray lisenin malıdır".

    gelelim söylediği iddia edilen sözün yarattığı tartışmaya. tabii ki spor kulubünü liseliler kurmuştur. lakin italya 90' oynanırken dünya'ya gelmiş adama takım sevdasının başarıya bağımlı olmayacağını anlatamıyoruz işte.

    bugün galatasaray lisenin falan değildir. haydi o mezunlar toplansın tribünde takımı taşısın da görelim, haydi aynı mezunların aldıkları formalarla o kulüp dönsün de görelim.

    söylenen söz neresinden bakarsan bak vasıfsız insan sözü. ancak burası ortadoğu, ortadoğu halkı gariptir. kraldan çok kralcıdır, yönetime katılmayı sevmez. baş kaldırana da iyi gözle bakmaz.

    artık devran dönüyor. taraftar özellikle sosyal medyayla sesini daha çok duyuruyor ve kendi vizyonu altında kalan yönetimleri sert bir şekilde eleştiriyor. aydın'ın gönderilmesi ve podolski tamamen taraftar baskısıdır kimse bana hikaye anlatmasın. yakın gelecekte bu taraftar sevgilisini, galatasaray'ı bu mal esaretinden de kurtaracaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın