• 3632
    cidden desteksiz konuşma konusunda ihtisas yapan insan örnekleri bilgi sahibi olmadan kahvehane ortamı öz güveni ile konuşmaya devam ediyor.
    galatasaray spor kulübü uefa ile anlaşma yaparak belli bir bütçe çevresinde transfer yapacağını gelirini aşmayacak şekilde operasyonlarını yöneteceğine dair bir anlaşma yaptı ve bu iyi niyet anlaşması sayesinde daha ağır yaptırımlardan, göstermelik bir 250 bin euro ceza ile kurtulmadı, ertelendi.

    bu kurallar öyle tenasül organınıza göre esnetebileceğiniz şekilde de değil çok net (gerçi geçen hafta uefa bu kuralları esnetmek için bir toplantı yaptı ama platini daha önce mali fair play konusunda yaptırıma uğrayan kulüplerin bundan faydalanamayacağının onların süreçlerinin aynı şekilde devam edileceğini belirtmişti, takip ettiğim kadarıyla değişiklik yok) nedir bunlar basitçe kazandığın kadar harca ama alt yapıya yaptığın harcamalarda biraz daha esnek olabilirsin (kadın futbolu branşın varsa o da dahil)

    bundan 6 ay önce bu yönetimin %80'i olan yönetim ne diyordu ? uefa kupalarına katılamayabiliriz, benim anlamadığım florya'da petrol mu çıktı da bu rakiplerin transferlerine cevap verme hastalığı ortama hakim oldu? hadi çıktı diyelim o bile yemiyor bu kurallara göre, uefa arap ve rus para babalarından sektörü korumak için buna da bir kural getirmiş örneğin geçtiğimiz sezon forma reklamınız 10milyon euro bu öyle birden 50 milyon euro oldu dediğinizde size hadi lan ordan diyorlar bunun suni bir büyüme olduğunu varsayıp ceza yiyorsunuz.

    bu bilgiler ışığında fener rvp aldı bizde gidelim x oyuncuyu alalım onlara cevap verelim tatmin olalım, ergen taraftarlar twitter'da onlarla transfer üzerinden laf sokan yaşıtlarına cevap versin diye bütçe'ye uymayan saçma sapan işler yaparsanız iki sene sonra bjk'nin durumuna düşer tüm dünyaya rezil oluruz.

    fb nereden buluyor parayı umurumda değil, istediğini yapabilir, futbol iyi futbolcularla oynanır bunun bilincindeyim takımın belli bölgelere transfere ihtiyacı olduğununda farkındayım, bilal ve sabri'ye verilen paralara kızıyorum vs vs daha fazla detaylara girmiyorum çünkü bomba transfer hastalığına kapılmış taraftara laf anlatamayacağımı bildiğimden uzatmak istemiyorum,
    bu yönetimden tek istediğim saçma sapan paralar dağıtıp, medya ve taraftar gazına gelip uefa ile başımızı belaya sokmaması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın