resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 424
    "galatasaray spor kulübü, galatasaray lisesi'nin malıdır." sözünü içeren konuşması keşke video kaydı ile sunulsaydı da ay gibi parlasaydı gerçekler: (bkz: #1750688)

    bu platformda yazan bir yazarın kendi canlı şahitliğine dayanarak yazabilirim ki bu söz açıkça mal beyanıdır.

    tabii ki de bu takım liseden çıkmıştır. ama artık liseye ve liseci zihniyete büyük gelmektedir. bunu kabul etmeyen ve bu zihniyete yardımcı olan herkes yanlış yapmaktadır.

    "galatasaray spor kulübü, galatasaray lisesi'nin malıdır." sözü yanlıştır. çünkü;
    buram buram kibir kokmaktadır.
    buram buram sonradan görmelik kokmaktadır.
    buram buram ayrımcılık kokmaktadır.

    ve bunlar galatasaray başkanına yakışmamaktadır. ve camiaya zarar vermektedir. bu sözün ifade ettiği fikri taşıyan liseci zihniyetin zaten farkındayız. ama bunu dile getirirseniz eleştiriyi yersiniz. politika oyununu geçelim. lisede ve o kongrelerde kendileri çalıp kendileri oynuyor. gerçek taraftar da kulübe nasıl sahip çıkarım diye kafa patlatıyor: (bkz: galatasaray transfer-piksel kampanyası)

    madem "galatasaray spor kulübü, galatasaray lisesi'nin malıdır" diyorsunuz, hangi yüzle "galatasaray türkiye'dir" diyorsunuz?
    madem "galatasaray spor kulübü, galatasaray lisesi'nin malıdır" diyorsunuz, hangi yüzle taraftara destek çağrısında bulunuyorsunuz?

    madem "galatasaray spor kulübü, galatasaray lisesi'nin malıdır" diye düşünüyorsunuz, gelin deneme yapalım. liseli olmayan taraftar 5 sene destek vermesin. sadece bu deney için. gelin hep beraber görelim galatasaray kulübü neymiş, ne oluyormuş, kimin malıymış, kime mal olmuş görelim.

    sonra bu zihniyete kombine alarak, store'dan alışveriş ederek vs. destek çıkanlar için "haindir" deyince "nefret suçu"nu neden gösterip entry sildiyorsunuz. hainlik değilse, ihanet denirse nedir türkçe'de bunun karşılığı? galatasaray'ın menfaatlerine aykırı davranmanın ya da bu yolda destek vermenin sözlük karşılığı ihanettir, hainliktir. "ben de kombine aldım ben de hainim demek ki eki eki"den öteye giden cevap yazamıyorsunuz. adam ayrımcılık yaparken "ne var ki bunda adam doğru söylemiş" diyorsunuz.

    siz eşekliğe devam ettikçe bu adamlar daha çok semer vurur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın