resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 4648
    (bkz: #1721714)

    muslera 35 milyon euro'ya satılmalı mı? sorusundan önce sorulması gereken şu sorular var:

    1- muslera'dan gelecek paranın saçma sapan oyunculara çarçur edilme ihtimali yüksek değil mi? özellikle mevcut yönetimde ve özellikle de bu menajer transferleri mantığıyla. bunun birçok örneği var.
    2- mevcut yönetimin muslera'nın yerini doldurabileceğine veya en azından onun kalitesine yakın bir oyuncu transfer edebileceğine inanıyor musunuz?
    3- muslera'nın yerine doğru hedeflere yönelsek bile -ki muslera'ya yakın ve onun kalitesindeki kalecileri almak hiç de kolay değil- o oyuncuları transfer edebilecek miyiz?
    4- muslera'nın yerine alacağımız oyuncu galatasaray'a uyum sağlayabilecek mi?
    5- muslera'ya yakın ve benzer olsa bile muslera'dan alacağımız verimi ondan alabilecek miyiz?
    6- muslera'ya benzer kalitede dünyada kaç tane kaleci var?
    7- muslera'ya benzer kalitede kaleci transfer edemeyip benzer potansiyeldeki genç kalecilere yönelme ihtimalimiz ne kadar?
    8- eğer potansiyelli genç bir kaleciye yönelirsek bir genç oyuncuyu potansiyeline ulaştırma konusunda nasılız? bence bu bir soru bile değil de neyse...

    bu kulüp mondragon'dan sonra yıllarca iyi bir kaleci bulamayan ve az daha muslera'yı almayıp adını şimdi hatırlayamadığım o zamanlar 31 yaşında brezilya liginden laura mı ne saçma sapan bir kaleci alacak olan takımdı. kap'a bildirilmiş, neredeyse istanbul'a getirilip imza atılacak bir oyuncuydu. büyük taraftar tepkisi ve fikir değiştirilmesi üzerine gidip muslera alındı.

    bu kulüp transfere harcanan para / alınan verim oranındaki başarısızlığı yüzünden potansiyeline bir türlü ulaşamayan ve üzerine borca batan bir kulüp. bunları unutmamak lazım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın