• 12629
    takımdaki asıl mevkisi kanat olan oyuncular şu şekilde: yasin öztekin, olcan adın, sinan gümüş ve lukas podolski

    sinan çok genç lig rotasyonunda tamam ama şimdilik daha fazlası değil. olcan ise bir işe yaramıyor, yarayacağına hiç de inanmıyorum hala tatilde adam ya pişkinliğe bak hobi olarak işinin, okulunun arta kalanında spor yapan bir sürü insan var bunun 10 katı fit durumda, işine saygısı ortada.

    artık bruma da yok dersek kanat oyuncusu rotasyonumuz çok daraldı. sağ-sol kanat için üç tane 11'i zorlayacak adam bir de bu üçlüden daha az iddialı olan bir alternatif olmalı. umut bulut kaç maç sağ açık oynadı unutmayalım!

    şöyle düşünelim podolski, yasin ve yeni transfer'den ikisi 11'de olacak dışarda kalan ise sürekli bu ikiliyi rahatsız edecek, yeri gelecek formu çok yükselecek birini kesecek, yeri gelecek sonradan girip gol-asist yapacak. 4. isim ise rostasyon, kupa maçı, sakatlık vs. durumalrında devreye girecek

    benim için lukas podolski, yasin öztekin, yeni transfer(u: belki daha önce gözü çarpan olmuştur çok istediğim biri var ama totem yaptım entry de girmiyorum yazmıyorum da olur inşallah) ve sinan gümüş bu 4lüyü şahane şekilde kurar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın