resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 407
    sanki başkanları taraftar ya da genel kurul seçiyor gibi düşünen galatasaraylıları bize göstermiş başkandır.

    hayır.

    galatasaray'a başkanlar atanmaktadır. bir (1) kişinin istediği aday başkan olmaktadır. bunu genel kurul üyelerinden de doğrulatabilirsiniz. galatasaray başkan adayı genel kurula ya da taraftara değil, bir (1) kişiye verdiği sözleri tutmakla mükelleftir. aksi takdirde divan tarafından yetkileri kısıtlanır, istifa etmeye zorlanır ve basına enkaz edebiyatı yaptırılarak itibarsızlaştırılır.

    hayır.

    galatasaray, 30 milyon türkiyeli taraftarı ve milyonlarca yabancı/gurbetçi sempatizanı, seveni olan bir spor kulübü değil, lise mezunlarının eğlencesi bir dernektir. 30 milyon taraftara gerekli dozda başarı enjekte edilerek, iş bu taraftarın kulube maddi/manevi (maneviden önce maddi) destek vermesini sağlayan bir avuç kişi tarafından yönetilmektedir. bu kişiler asla galatasaray'ın belli bir başarı sınırını aşmasını, dolayısıyla yatırımcıların galatasaray'ı ellerinden almalarını, özgürleştirmelerini istememektedirler. bu felsefe için vizyonsuzluk bir sorun değil aksine bir ihtiyaçtır, zaruriyettir.

    kendisi de kullanıldığını (otel işi olabilir, harcayacak parası olabilir vs) daha anlayamadan çeşitli sebeplerle gönderilecek bir başka başkandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın