resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9167
    giderse yerininin çok çok iyi bir oyuncu ile doldurulması gerekir.

    sert, tempolu ve ayağı iyi top yapan...

    mbia vardı. bunlara ek olarak skorer ve hava toplarında müthiş etkiliydi. bu gün itibarıyla trabzonspor yıllık 2,6 milyon eu maliyetle sözleşme imzaladığını kap'a bildirdi. çok üzücü oldu gözümüzün önündeki adamın elimizden kaçması. başlı başına orta sahada fiziki üstünlük yaratacak 1,90'lık bir canavarı almayı tercih etmedik.

    maliyeti ne olur bilemiyorum, ama bahsettiğim sertlikte bir oyuncu olmasa da alex song transferini çok isterim. müthiş bir oyun görüşü ve pas kabiliyeti var. e öyle bilal falan da değil adam. sonuçta at gibi güçlü sınıfından bir arkadaş.

    ama en ideali obi mikel olur. orta sahanın hücum bölgesi dışındaki alanlarını sizin için domine etsin. ofans hattınız da rahat rahat gol arasın. gittikten sonra yokluğu tarihin en pahalı real madrid'lerinden birinin çökmesine neden olan makalele misyonunu üstlenir galatasaray'da.

    melo kalsa bile en geç önümüzdeki sezon bu bölgeye bir transfer gerekecek. ama bence melo kalsa bile bu sezon dahi çok kritik bir ihtiyaç tempolu bir göbek oyuncusu. hal böyleyken melo takımdan ayrılırsa galatasaray en iyisini almaya mecbur.

    büdüt: bonservissiz gitmek istiyor diye haberler var. türk medyası galatasaray'ın satacağı futbolcunun bedelini düşürmek için domalır bile, o yüzden çok ciddiye almıyorum açıkcası. ama eğer ciddiyse kendisine güzel bir nah işareti yapmak şart. melo bonservissiz bırakılır mı amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın