resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 663
    futbolcu transfer etmeyi çok iyi biliyor. beşiktaş' ı gerçekten çok seviyor. aldığı her futbolcuyu '' ileride satabilmeliyim'' mantığıyla alıyor kesinlikle. bu sebeple hep genç ve ucuz isimlere yöneliyor. takım içi maaş dengesine çok önem veriyor. 1.6 milyom euro' dan fazla oynayan futbolcu yok takımda neredeyse. benim bildiğim bir tek demba ba vardı. onu da sattılar. konoplyanka' ya bile 1,8 milyon euro önermiş. ayrıca her oyuncuyu kendi bile izliyor. tolgay arslan mesela muhteşem bir transfer. en az 5 milyon euro' luk adam. sadece 500 bin euro ya almış. ben demba ba ve atınç' tan sonra:

    - tolgay aslan
    - oğuzhan özyakup
    - ersan gülüm
    - jose sosa
    - cenk tosun ' u falan da satacağını düşünüyorum.

    ayrıca hiç para aklıyor diye iftira atmayın. adam çok güzel kulüp yönetiyor. ayrıca biz yeni gelin gibi naz yapmaya devam edersek daha hiçbir oyunu satamayız.

    - burak' ı istemişler. 30 yaşındaki adama 7-8 milyon euro teklif etmişler. 30 milyon euro istemişiz satmamak için. sonra 34 ' ü ne kadar oynatırsın.

    - semih i istemişler. hamza hoca göndermek istememiş. bana kalsa 5-6 milyon euro' ya yollarım. sanki futbolcu yok stopere.

    - amrabat' ı istemişler. 29 yaşına gelmiş. hala yok satmıyoruz diyoruz. lan adam 1 sene sonra 1 milyon euro etmez onu bile satmadık adamlar karambole transfer etti.

    - felipe melo 32 yaşına gelmiş. satacaksın kardeşim 3 milyon euro veriyorlarsa.

    - ha ama muslera ve sneijder' i satmayacaksın. bu adamlar bölgelerinde dünyanın en iyi 5 oyuncuları arasında. direk şampiyon yapıyorlar takımı. bunlar çıkınca takım bir boka benzemiyor. bu adamları satmayacaksın. ama diğerleri için fazla naz yapmaya gerek yok. bunun ölçüsünü bileceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın