• 3
    dünyanın da bütün takım sporlarında en büyük derdi.

    menajerlik önemli meslektir. doğru yapıldığında hem sporcuyu hem de kulübü korur. bir sporcunun menajerinin görevi sporcusu için en ideal şartların oluşmasını sağlamaktır. pazarlama, satış, işletme gibi konularda hem bilgisi olmayan hem de toy insanlar için çok önemlidir. olmaları da gerekir. ama dünya denetliyemiyor. sıkıntıları bu. denetleseler her şey çözülecek.

    yoksa 20 yaşındaki bir adamın günümüz şartlarında mağdur olmaması için menajer gerekli. o spordan gelen insan olabilir. deneyimleri vardır, işlerin nasıl olduğunu anlamıştır. ya da bunun üzerine ilim irfan görmüştür. her şekilde toy insanlardan daha bilgilidir menajerler.

    tabiki de senden 100.000 lira daha fazla koparmak isteyecek. sporcusunun 100.000 lira daha fazla alması daha ideal. bir de bu işi galatasaray fener gibi düşünmeyin. 2. ligi 3. ligi var bu işin. basketbolu, voleybolu onların alt ligleri var.

    atamazsını genç insanlar için şartlar. ama denetlenmeliler. her branşta.

    yani konunun özü. kötü insanlara kızmanızı öneririm, yoksa menajerlik mesleğine ve icre edenlerine kızmanın manası yok. ya da biraz daha büyüteyim. vasıfsız bir iki kişi bu işi tekeli yapmaya çalışırken ve bu işi hakkıyla yapanları zan altında bırakırken buna engel olamayan sisteme, bu sistemi düzeltemiyenlere kızın derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın