resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 392
    bence biraz hakkı yenen başkan. şöyle ki;
    bu takımı şampiyon yapan oyuncuların 6 aylık alacakları dururken yüklü paralara yıldız transferi yapmak oyunculara küfür gibi gelebilirdi. ne yaptı dursun başkan. sadece bonservissiz ve dikkat çekmeyecek yıllık ücreti olan bilal kısa'yı aldı ve futbolcuların alacaklarını ödedi. basından öğrendiğimiz bu.
    bu arada avrupa'da sözleşmelerin de ağırlıklı olarak haziran sonunda bitecek olması başkana zaman kazandırdı. takımdaki oyuncuların alacaklarını ödemeden yıllığı 2,5-3 milyon euro civarı oyuncu getirmek istememiş olmalı.
    ayrıca geç kalınmış bir durum da yok. avrupa'da hiçbir oyuncu tüm teklifleri görmeden ilk isteyen takıma gitmez. teklifleri bekler arkadaşlar. fenerbahçe'nin transferleri sizi kandırmasın. o transferler hep bonservisli transferler, hem de fahiş bonservisli transferler. sizler gözünüzde büyütüyorsunuz ama kimse simon kjaer'in bonservisine 7-5-8 milyon euroları vermez. zaten bu yaşına kadar vermedi de. fernandao için de aynı şeyler geçerli.
    28 kişilik kadro meselesine de takılmamak lazım. eylül ayına kadar elden çıkarılabilenler çıkarılır. çıkarılamayanlar da a2 takımına aktarılarak sorun çözülür. gönderilenler ölçüsünde de yıllık ücretlerden tasarruf sağlanır.
    tarih verip o tarihte transfer yapamama mevzuunu ünal başkan zamanında da yaşamıştık. olabilir bunlar, takılmamak lazım. ayrıca taraftar olarak olay çıkarmasaydık muslera yerine internacional'in 3.kalecisi geliyordu bu takıma, unutmayalım. aydın konusunu da böyle bir hata olarak görmek lazım.
    bence başkana ağustos sonuna kadar saydırmak haksızlıktır. ağustos'tan sonra çok vaktimiz olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın