resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1759
    türk futbol camiasında, başarılı olduğuna inanan kimse olmamasına rağmen yeniden tff başkanı seçilen eski beşiktaş başkanı.

    siyasi içerikli başlıklarda nasıl bir dünya görüşüne sahip olduğum anlaşılır. ofsayt entry'lerimin çoğu da bu siyasi düşüncede olduğum içindir. cumhurbaşkanımız sayın erdoğan'a siyasi çizgide bağlılık ve yakınlık duyuyorum. ama herkesin eleştirdiği ve halk nazarında büyük tepkiyle karşılaştığı icraatlarında, benim de tepkim halkın geneli ile aynıydı. yani ideolojik olarak ona yakınım diye hatalarını görmezden gelmedim. son iki seçimde de * oyumu ondan ve onun kurduğu partiden yana kullanmadım. bir çok alanda ülkemize çağ atlattığına inanıyorum. ama bunun yanında bazı konularda da çok ağır yanlışlar yapıp, daha sonra da enaniyetine yenik düşüp bu hataları düzeltme yoluna gitmemiştir.

    futbol konusu da ağır hatalar yaptığı alanlardan biridir. futbol-siyaset ilişkisi ezelden beri vardır. bu alışkanlığı başlatan erdoğan değildir. ama o haluk ulusoy'u bir şekilde tasfiye ettikten sonra hasan doğan dönemi hariç, futbolu hep ehil olmayan insanlara teslim etti. mahmut özgener, m.ali aydınlar ve yıldırım demirören. bunların hiçbiri futbolun gerçek sorunlarını en doğru şekilde tespit edecek adamlar değildi. nitekim euro 208 sonrası dönemde hem futbolumuz saha içi kalitesini düşürdü hem de mali anlamda bütün kulüpler iflasın eşiğine geldi. kuralsızlık en büyük kural olurken bunu düzeltmek için adımlar atılmadı. şike süreci olabilecek en iğrenç şekilde yönetildi. erdoğan'ın galatasaray düşmanı olduğuna inanmıyorum. onun döneminde galatasaray'ın 5 lig şampiyonluğu, 2 türkiye kupası ve 2 de süper kupa kazanmışlığı var. ama genel olarak futbol alanında ne yapmak istediğini bilemiyorum. türkiye'de futbolu seven herhangi birinin, asla sempatiyle bakmadığı birini tff başkanlığına atamasını anlamıyorum. anlayamıyorum.

    kimse memnun değil demirören'den kimse. 4 büyüğünden tut anadolu kulüplerine kadar. ama seçim zamanı geldiğinde herkes birdenbire demirörenci oluverdi. elbette emrin nerde geldiği belli. ama mübarek, madem bir emirle istediğin adamı atayabiliyorsun başka adam mı yok anasını satayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın