• 87
    http://img10.deviantart.net/..._seloyxx-d8yp4cl.png

    bir birinden güzel, sade ve şık olan formalardır.

    parçalı, oldukça sade, basit ve güzel. tabi bazı taraftarlar beğenmeyebilir. her sene tam parçalı olacak diye bir kaide yok çünkü. bir sene tam parçalı olur diğer bir sene 2015-16 formasında olduğu gibi düz bir parçalı olur. aksi takdirde çoğu adama forma satamazsınız. birçok taraftar ne gerek var evde aynısı var diyecek, almayacaktır. ayrıca ufak yeniliklerde güzeldir.

    siyah forma yine oldukça sade ve güzel genelde olduğu gibi. ben siyahı bize çok yakıştırıyorum. keşke her sene olsa. özellikle koltuk altlarından aşağı kadar inen çizgilerin biri sarı diğeri kırmızı olması formayı çok klas yapmış. bu şekilde de geçen sezonki düz beyaz forma gibi özensiz, saçma bir görüntü olmasının önüne geçilmiş. oldukça özenli ama sade ve klas bir forma olmuş.

    turuncu/kırmızı forma yani 3. forma için hiç yorum yapmayacağım. bir arkadaşımız bu formayla sneijder'i fotoşopla birleştirirse hepimiz ne kadar güzel olduğunu anlayacağız sanırım.

    asıl endişe edilmesi gereken iki nokta var.

    1. parçalının şortu parçalı olacak mı sorunsalı. bence nike gibi genelde sade forma tasarımları yapan bir firma böyle ucuz ve kötü bir şort üretmez. yani inşallah yapmaz.

    2. önümüzdeki sezon bu formaları kimler giyecek? bu formayı hak eden futbolcular mı? yoksa tatlı rekabetçiler mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın