• 9120
    bana mesaj atan benimle konusan aslan yurekli yazarlar sagolsun yalniz olmadigimi anladigim sozluk. eger bu adamlar olmasa ad hominem yapildigi ilk an yazmayi birakirdim. ben bir fikir one sureyim o fikri curutmeye ugrasilmasin, kisiligime sozluge uydurarak edilen kufurler hakaretler havalarda ucussun sonra da ben yazayim. yok ya. ben zorunda miyim sinirlerimi yipratmaya? evet zorundayim. benim yasadigimi yasayan herkes de pes etmeden yazmak zorunda.

    fikirlerin, ongorulerin saglamasini zaman yapar. hep galatasaray'in sampiyon olacagina inandim. son 5 hafta sozlukte negatif elestiri ve ongoru yapmayi biraktim duaya verdim kendimi. cunku ben ultraslan degilim ki farkli hesaplar ugruna 5 dakika uzayan macta, gol atsak sampiyonlar ligine direkt katilacagimiz macta destek olmak yerine mancini istifa diye bagirayim? mac biter oyle bagiririm. ne diyorduk? ongorulerin saglamasini zaman yapar. yapti da. hamza'nin ve yonetimin vizyonsuzlugunu lig oynanirken dile getirenleri zaman hakli cikarmamis midir? simdi bu fikir ve dusunce daha degerli olmamis midir? ben bunun tersini de yasadim bu sozlukte. kanimin son damlasina kadar skibbe'yi savundum lan. sonra da uzun bir ozur yazisi yazdim. o zaman da bu fikir degersizlesmistir. olabilir insanlar yanilabilir. yanilmayacagim diye birsey yok. kimse de gelip benim nick altima hakarette bulunmamisti. nedense hamza zamani boyle bir ortam olustu. nedense bazi yazarlar galatasaray'in mevcut statukosunu korumaya pek hevesli. nedense bazi yazarlar yonetici gibi konusuyor. 2 forma almaktan, kayitsiz sartsiz destekten falan bahsediliyor. kuzum siz taraftarsaniz eger sizin dertleriniz baskadir. siz eget o stada giderken yagmurun camurun icinden yuruyorsaniz ve bu ne rezalet diyereknsesinizi yukseltmiyorsaniz o yol duzelmez o metro calismaz. siz sabri'nin transferine ses etmezseniz o aydin'a imzayi attirirlar. ancak yoneticiden daha yonetici bir taraftar cesidi var ki anlamak mumkun degil.

    lig maclari oynanirken insanlarin nickaltlarina gelip gelip hakaret edenler, okumadan ofsaytliyoruz111bir yazanlar, yazarların nick altılarına girip terbiyesizden yola çıkarak ailelerine dil uzatanlar, ad hominem denilen dusunce ayibini sozlukte siar haline getirenler sozlukteki saygi ortamini sifirlayanlarin da ta kendileri. simdi ben gormuyor muyum buradaki "biz"i? gorup de dile getirmemek midir tevfik fikret zihniyeti?

    hepimiz kufur ederiz. etmiyorum diyene rastlamadim. bak bunun lami cimi yok. bu sozlukte kufretmenin cezasi var. ali sami yen sokak'ta, nevizade'de yok. insan orada kafasindan geceni suzgecten gecirmeden dile getirebiliyor. inanin o suzgec bazen cok agirlasiyor... kamikaze yazarin ettigi kufurlu entry'i burada sabaha kadar elestirirsem ikiyuzluluk etmis olurum. aksine sabri'nin imzasi benim de bunyemde gezide yikilan agac etkisi yapti. kamikaze yazarla da dayanisma ihtiyaci hissettim. cunku soylediklerini ben de sozluk disinda dile getiriyordum. bunda samimiyetsiz birsey yok. kufru etti cezasini aldi. simdi ben kafamdan gecirdigimi "samimiyetsizce" otosansure uyarak yazmayacagim gozunu karatip yazan adama da ayni dusunsem de cik cik cik cok ayip diyecegim. dostum siz samimiyeti cok yanlis anlamissiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın