resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4337
    her yeni olayda twitter sözlük gibi ortamlarda görüşlerini hayretle karşıladığım insanlar oluyor. ama hiçbir görüşe kendisinin vizyonuna yapılan eleştiriler kadar şaşırmadım.

    agüerolu balotellili, ibrahimovicli kadrolarla şampiyonluklar yaşamış; italya milli takımından gelen teklifi reddetmiş, lazio'da 10 numara giyip italya'nın en popüler futbolcularından biri olmuş bir adamın vizyonunu tartışmayalım ya. lütfen.

    hele bunu hamza hoca'nın akhisar üzerinden olan transfer politikası üzerinden hiç tartışmayalım. mancini hedefi italya'da kısa vadede ilk 3ün abonesi olan bir takım kurmak isterken, rotasyon oyuncularını tanıdığı ve şampiyonlar ligi'nde 2. tur, çeyrek final görmüş oyunculardan seçmesinden daha doğal ne olabilir?

    peki diyelim ki siz haklısınız akhisar'dan adam alan hamza hoca vizyonsuz, galatasaray'dan adam alan mancini vizyonlu lololol.

    bu küstah yorumlardaki kinayeyi kabul edersek. yani mancini'nin yaptığıyla hamza hoca'nın yaptığını bir tutarsak şu sonuca varmıyor muyuz?

    türkiye piyasasında akhisar neyse avrupa piyasasında galatasaray odur...

    eğer bu görüşü takımına yakıştıran adam varsa harbiden tamam. vizyonsuz bu adam. arkadaşlar mesele sizin haklı veya haksız çıkmanız olmamalı tartışırken. mesele doğruya ulaşmak olmalı. savunduğun hoca gidip güray, bilal, niasse'yi istiyorsa bunu eleştirebilmelisin. ya da bunu eleştirenlerin açığını aramamalısın...

    aksi takdirde bu hırs seni mancini'ye o zaman o da vizyonsuz dedirtrebilecek kadar saçmalatabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın