• 38
    şampiyonlar ligi'nin yaratacağı bol sıfırlı güven kırıcı etki olmasa ligde de işler idare edebilirdi. ancak daha geçen senenin tecrübesi var önümüzde. prandelli kovulduğunda oyun olarak berbat olsak bile lig liderinin sadece 1 puan gerisindeydik. ama yetti mi peki bizim taraftara? hayır, hepsi italyanın kellesinin alınmasını istedi ve öyle de oldu.

    hamza hoca'nın iki kupaya rağmen taraftarda kredisi yok. aslında 1 ay öncesine kadar vardı. ancak kendisi hakkında söylenenlerin hepsi doğru çıktı. hoca da statücü çıktı. aydın dahil kadrodaki herkesi korumaya çalışıp yıldız transferi isteyen galatasaray taraftarıyla dalga geçti. taraftar paramız yok, transfer yapmayıp bu sene belimizi doğrultacaz lafına bile tavdı, kabuldü. ama eylemler ile söylemler birbirini tutmadı. hocanın tek derdinin galatasaray'ın parasının galatasaray'ın evlatlarına yedirmek olduğu anlaşıldı. bu kafaya taraftar isyan etti ve taraftarın genel aklının aksine hareket edilmeye devam edildiği sürece de şu yönetimin ve hocanın geleceği tartışmalıdır.

    ama 8. olmayız beyler. sneijder ve muslera bile tek başlarına bizi şampiyonluğa oynatırlar. taraftarın derdi avrupa'ydı zaten. sadece avrupa'daki başarısızlık ligi de biraz etkileyip bir kısım kelleler gidecektir, o kadar. tıpkı 2006-2007 sezonundaki gerets gibi. halbuki o adam gerets'di, bu hamzaoğlu. kıyaslaması bile komik nazarımda. galatasaray'da avrupa'daki başarı durumu teknik direktörün kaderini belirler. bu tecrübeyle sabittir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın