• 4513
    diğer takım taraftarlarına benzemeyen, kızdı mı sonuçları ağır olan topluluk. fenerliler 17 sene aziz yıldırım'a, beşiktaşlılar 8 sene tüpçüye katlanabilir ama bu taraftar istedi mi o adamlar o koltukta oturamaz.

    2006 yılında taraftar adnan polat'ın takımın başına gelmesini istiyordu. fakat 2011 yılına geldiğimizde adnan polat öyle yanlışlar yaptıki yaka paça kovuldu bu takımdan. yaşanan sportif başarısızlıklar, sırf bedava diye alınan çöp adamlar*, tüm bunlar olurken adnan sezgin'e arka çıkması, aziz yıldırım'a yancılık yapması ve en önemlisi, stad açılışında yaşanan protestolar yüzünden taraftarını satıp tayyip erdoğan'a sığınması onun sonunu getirdi. daha da bu kulübün kapısından içeri giremez adnan polat. çünkü galatasaray taraftarıunutmayacak o günleri, o rezaletleri.

    şimdi de diyorum ki gelecek sene bugünlerde ne dursun özbek, ne hamzaoğlu, ne de cüneyt tanman bu takımda kalacaklar. hepsi yaka paça kovulacak bu takımdan. bir maç, sadece bir maçla başlayacak bu süreç. şimdiden hazır olsunlar başlarına geleceklere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın