resim
Egemen Korkmaz
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 434
    fenerbahçe'nin nasıl olup da neyine güvenip de sözleşmesini yenilemediğini anlamadığım futbolcudur.

    bekir irtegün adeta bir ali turan'dı. geçelim. fasulyeden bile oynatmam lan ben bu adamı. ya biraz aslında sallayasım var da kendi kalesine attığı golde epey dalga geçmiştim kendisiyle. bir de mehmet topal ile olan münasebeti sayesinde ülkemde homoseksüelliğe bakış bi nebze de olsa yumuşadı doğal karşılamaya başladık falan. neyse bekir seni postaladılar doğru hamle.

    defanslarında şimdi ellerinde olan bruno alves var. alves fiziğiyle falan tam savunmacı adam. gerçi bu herife kim güvenip de 22 milyon avro bonservis öder. zenit ödemiş valla. üç sene oynadıktan sonra da 5 milyon avroya rakibimize gelmiş. tam böyle bir çuval inciri bi anda heba edebilecek bi karakteri var arkadaşın. belki de dzemali'nin galatasarayımıza tek katkısı bruno'nun sırtına gelen tekmesini yemesiydi. saolsun yani bruno güven veren bi futbolcu değil. bir anda köprüler atılabilir.

    michal kadlec iyi bir profesyonele benziyor açıkcası pek olumsuz eleştiri yapamayacağım. güzel bir rotasyon futbolcusu. kjaer'i aldılar beğendiğim bi defans oyuncusu. iki as stoperleri de iyi frikik kullanıyor bak bu da güzel bi ayrıntı aslında neyimize yarayacaksa hocam?

    yani bu durumda ben fenerbahçe'nin yerinde olsam egemen'i tutardım ya eline mi yapışacak. kimi alacaksın yani bak ligi bilen, yıllardır iyi takımlarda top oynamış hala da oynayabilecek kapasitede olan adamı postaladılar hayret ya. değişik yani bu italyan sportif direktör fazla agresif geldi bana yani anlayamadım.

    haa serdar kesimal vardı doğru. bu herifi de 5 milyon avroya almışlardı. serdar kaç kere oynadı. ben serdar'ı 3 senedir görmüyorum . oynuyor mu bu herif? mehmet topuza 9 milyon vermişlerdi be. lan süleyman hurma cidden bi garip adammışsın.

    son söz olarak da şey diyeyim mert günok'u alalım isterim de bu adamı boşverelim ya ne gerek var şimdi ben koray'a şans verilmesinden yanayım. zamanla defans yapmayı öğrenecek tecrübelenecek de işin güzel kısmı tek pas yapabilen oyunu hızlandırabilen bi stoper koray. nerelerden nerelere. bizimle değilsin egemen hoşçakal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın