• 1235
    şu anda biz burada birbirimizi insanların aldıkları paralar üzerinden biçerken, çinin güneyinde kendine "insan" diyen bazı tanımlanamayan cisimler, köpeklere, insanların en büyük dostlarına akla hayale gelmeyecek işkenceler yapıyorlar. bunun adına da "festival" diyorlar.

    zaten #stopyulin2015 etiketiyle sosyal medyada dillendiriliyor bu vahşet. bilmeyen girsin araştırsın. öyle acı görüntüler var ki, baştan uyarayım, mideniz kaldırmayabilir. köpekler dövülerek, canlı canlı kaynar sulara atılarak, derileri yüzülerek, bacakları arkadan bağlanarak, şişlere geçirilerek katlediliyorlar. bunun adı "festival," yani bu kendine insan diyen cisimler bunu hem köpek eti yemek hem de zevk için yapıyorlar.

    https://www.change.org/...estivali-ni-durdurun

    change orgda imza kampanyaları var. ne işe yarar bilmem ama elden de başka şey gelmiyor. hedef imza sayısının yarısı henüz geçilmiş. sizden ricam, çevrenizdekilere bunu duyurmanız ve bu vahşete cılız da olsa ses çıkarmanız. insanın insana uyguladığı vahşet bile berbatken, ağzı var dili yok, vursan ısırmayacak zavallı hayvanlara yapılan bu işkenceler tamamıyla iç parçalayıcı.

    edit: http://gss.gs/mmN bu linkte vahşetin boyutlarını görebilirsiniz. (+18)
App Store'dan indirin Google Play'den alın