• 241
    aspor'da transfere dair bazı açıklamaları bulunmakta.

    öncelikle şunu söyleyeyim. dinlerken başka şeylerle de uğraştığım için bazı şeyleri çok net hatırlayamayabilirim. sürçü lisan edersem affola.

    -buradan sonrası duyduklarımdan hatırladıklarımdır arkadaşlar.-

    biz taraftarlar hoşlanmasa da bazı sebeplerden ağırdan alınıyor. copa america vs bunların sebebi. sezon erken açılmadığından transferler gecikebilir. çok fazla oyuncu olması bunun sebeplerinden biri. çünkü 5-6 (ya da 4-5 dedi) oyuncu alacaksın 28'e indirmek gerek elden çıkarılması gereken oyuncular var.

    şimdi sizi sıkmadan bülent timurlenk'in kişiler hakkında söylediklerine gelelim.

    -melo fiyatını arttıraraktan 2 senelik kontrat istiyor. şöyle ki bir iki yerden talibi var. milan, inter gibi bir iki yer daha söyledi. gideceğini tahmin ediyor çünkü nigel de jong ile anlaşıyormuşuz. sneijder'in getirmek istediği, önerdiği hollandalı rvp değil nigel de jong'muş. 3 milyon planlanıyormuş.

    -anlayacağınız üzere sneijder imzalıyor.

    -santrafor'a gelirsek. gingac ilk seçenekmiş. gingac sözleşmeleri topluyor dedi. ama 1 haftaya falan galiba biz bir cevap bekliyoruz ki önümüze bakmak için.
    bir santrafor daha isteniyormuş. muhtamelen yabancı ama huntelar ve mario gomez hakkında bir bilgisi olmadığını söyledi. burasını bilmiyoruz.

    -sabri ile sözleşme yenilenecek.

    -aydın ile sözleşme yenilenmeyecek. hamza hoca bir röportaj vermiş ama herhalde bir daha açıklama yapar dedi. sonra bu aydın belli olmaz diyerekten bir espri yaptı.

    -serdar aziz semih'e bir teklif gelirse diye yoklanmış anladığım kadarıyla.

    -atıf için para vermek istemiyormuşuz. bir iki oyuncuyla takas planlıyormuşuz.

    -mert konusunu dinleyemedim kusura bakmayın.

    -başka transferlerden bahsettiyse dinleyemedim kusuruma bakmayın.

    aynı şekilde sanki şampiyon olmamışız gibi davranıldığını (çıkan isimler için diyor) ve taraftarın bu konudan dolayı gerildiğini söyledi. sezon geç açılacağından transferler gecikebilir.

    -hatırladıklarım bu kadar-

    yani baktığım kadarıyla güzel hamleler var. daha ortaya çıkacak durumlarda var. ama hem eldeki oyuncuların çok oluşu, bütçe, sezonun geç açılması vs gibi konulardan biraz fıtık olabiliriz.

    dediğim gibi doğruluğunu bilemem ama hatırladıklarım bu. şu an türk futboluna özellikle genel türkiye'de ki transfer şekli ve türk futbol yapısı üzerinden güzel giydiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın