• 11
    eğer demirören'e destek veren bir yönetimin varsa üzerinden kimseyi eleştirmeye hakkın olmayan pankarttır. insanın çuvaldızı başkasına batırmadan önce iğneyi kendine batırması lazım arada.

    söz konusu pankartın da ayrıca tamamen fenerbahçe ile olan rekabetimize dayandığına inanıyorum. şikeyle şampiyon olan beşiktaş, şampiyonluktan olan da fenerbahçe diye hayal et bir saniye ve bana söyle acaba sami yen'de fenerbahçe'yi böyle karşılar mıydık?

    buram buram samimiyetsizlik kokmaktadır o yüzden. kalkıp da kimse trabzonspor taraftarından takdir beklemesin. samimiyet beşiktaş'la anlaşan şenol güneş'den fazla demirören'i destekleme kararı alan kendi kulüp yönetimini eleştirmeyi gerektirir. ama görsen baksan herkesin derdi transfer, herkesin derdi polemik.

    bu ülkenin omurgasızlığı beni sıkıyor artık.
    adamın şampiyonluğunu çalarlar, trabzon'a git futbol erkeklerin karılarından bile değerli ama olayı örtbas eden partiye %50 oy çıkar.

    trabzon halkı milliyetçidir sözde, 4 milyon suriyeli getirerek demografik yapının amina koyup yarınlarını tehlikeye atan partiye oy verir.

    galatasaray bir kurumdur, devamlılığı esastır. bu ateş üfleyerek sönmez der, şikeyi aklayıp kuyunu kazmaya çalışan demirören'e destek verir.

    ya abi geçin allahaşkına. sen pankart açacaksın da adam sana iyi davranacak. ufak hesap bunlar. sen önce samimi ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın