• 48
    gelin hep birlikte zamanda minik bir yolculuk yapalım.
    - 2011 şikesi sonrası bir kulüp başkanı şikeye adı karışınca birden fenerasyon başkanı oluyor.
    - bu adam birden bire küme düşme kurallarında değişiklik yapıyor sözde fenerbahçe kural değişmesin diyerek oyuna destek çıkıyor.
    - bu adam kendi kulübünü kendine borçlandırıp feda feda diye borç batağında bir beşiktaş bırakıyor ve parasını geri istiyor.
    - bu süreçte anasının ak sütü gibi her oyuna rağmen süper final denen saçmalığa rağmen şanlı galatasarayımız şampiyon oluyor.
    - bu adam bizim şampiyon olmayacağımıza o kadar emin ki maçtan sonra hazırlanacak kupa törenini fenerbahçeye göre ayarlıyor.
    - kupayı bize vermiyor atıyor derken o gün bu gün kaldırdığımız hiç bir kupayı verecek cesaret bulamıyor ! aslanım melo !
    - bakıyorlar ki sneijder , drogba gibi adamları getirip iyice çıtayı yükseğe çekiyoruz hocamızı ayak oyunlarıyla çalıyor.
    - yabancı sınırı denen saçmalığı destekleyip daha iyisini yapmamızı engelliyor.
    - malum şikeci takımın cezası bittiği sene yabancı sınırı düzenlemesi yapılıyor.
    - rakibe verilen sayısız penaltılar ve ikili averajda ter dökmemize neden olan uyduruk golün baş mimarı olan fenerasyonu yönetiyor.
    - passolig denen saçmalığı çıkararak tribün kültürünü , taraftar desteğini mahvediyor.
    - bu adam milyon tane şey yapıyor ! peki ya bizim yöneticilerimiz ne yapıyor !

    bu ateş üfleyerek sönmez diyen ! bu federasyonla görüşecek bir şeyimiz yok diyen bir yönetimden bu şahsı desteklediğini açıklayan bir galatasaray yönetimi canımız acıtıyor !
    yapmayın abilerim , yapmayın değerli büyüklerim , bizler her sene o tribünlere aşkla geliyoruz , bizleri üzmeyin , sizi sevenleri üzmeyin !
App Store'dan indirin Google Play'den alın